fbpx

Minimalistični ohranjevalnik zaslona, ki je navdušil svet

Lifestyle, slider, Tehnologija

Vedno bolj pogosti izbor vseh modnih blogerk.

Ohranjevalnik zaslona na namiznem računalniku, prenosnem računalniku ali drugih pripomočkih je lahko tudi zelo koristen, vizualno privlačen in del sloga, ki ste ga izbrali v notranjosti svojega domovanja, dokazuje Fliqlo.

fliqlo-iiiloveveena fliqlo-rawberrymadeit

Ohranjevalnik zaslona ustvarjen v obliki retro ure, tako imenovanem “flip” mehanizmu, velikih belih številk na črnem ozadju, ki postaja vse bolj in bolj pogosti izbor modnih blogerk, saj se minimalistična oblika z lahkoto prilega v notranjost prostora ali fotografske trenutke. Vsak pogled je usmerjen v računalnik, in medtem ko ga ne uporabljate, prikazuje trenuten čas.

fliqlo-misshollyporter

8a40f66e63488c4bd58d3aed140fabdd

Fliqlo je zelo preprost za uporabo. Zmanjšate lahko velikost ure na zaslonu in izberete 12-urno ali 24-urni način prikazovanja. Čeprav je bolj pogosto viden na Applovih proizvodih, ga lahko brez težav prenesete tudi Windows uporabniki, in to popolnoma brezplačno!

Zasnoval ga je japonski razvijalec Yuji Adachi pred nekaj leti, vendar je zaradi velike priljubljenosti, ki jo je dosegel v zadnjem času, ustvaril omejeno različico za iPhone in iPad, le v obliki mobilne aplikacije, ki prikazuje čas, in ne ohranjevalnika zaslona.

e4

Za razliko od ohranjevalnika zaslona, aplikacija stane 0,99 $ – če ste pripravljeni plačati toliko za uro. Za vse ostale, ki želite le ohranjevalnik zaslona pa je prenos čisto preprost – vse kar je potrebno storiti, je le to, da sledite navodilom na Fliqlo spletni strani.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam