fbpx

Miss Universe Slovenija 2017: Nova snemanja, novi izzivi

Lepota, Lifestyle, Miss Universe Slovenija, Novice, Novice, PR novica, Prva stran

Oddaje si lahko ogledate ob nedeljah zvečer na TV3!

Snemanje se začenja že v jutranjih urah na vlaku Slovenskih železnic. Iz Ljubljane so dekleta prispela v Celje v Očesni center Vidim, kjer so spoznala njihovo vizijo, ki je postati širše prepoznaven in uveljavljen očesni center na področju izvajanja očesnih operacij za odpravo dioptrije, ostalih očesnih operacij, diagnostike in zdravljenja očesnih bolezni.

V celjski kliniki Estetike Fabjan – estetsko zobozdravstvo je ena izmed kandidatk asistirala pri postopku beljenja zob.

Zanimivosti so jim pripravili v indijski restavraciji Taj Mahal, zaplesati so morale tudi v indijskem oblačilu sari in tako poskusiti delček indijske kulture.

Ker dekleta, ki se potegujejo za Miss Universe Slovenija, potrebujejo vedno nova znanja, so obiskala še Gea College, ki želi postati najboljša šola za usposabljanje in izobraževanje dinamičnih podjetnikov v srednji in vzhodni Evropi.

Vsaka misica potrebuje seveda tudi nego, so izbrale novodobno inovacijo, kozmetiko nove generacije, ki združuje znanja medicine, farmacije in kozmetologije. Oxilver je rezultat slovenskega razvoja, proizveden na domačem trgu. Oxilver je proizvod moderne kozmetologije, ki je razvila učinkovit način za oksigenacijo, nego in zaščito celic kože in nohtov.

Iz Celja so se dekleta odpeljale v Maribor v City hotel Maribor, kjer jih je pričakal 6pack Čukur z ženo in nov izziv, kako jima postreči s hrano in pijačo.

Moramo priznati, da jim resnično ni dolgčas, kajne?!

 

Foto: press


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam