Mizerna prodaja albuma in koncertov: je kariera J.Lo ogrožena?

31. maj 2024

Mizerna prodaja albuma in koncertov: je kariera J.Lo ogrožena?

31. maj 2024
Foto: Profimedia

Že nekaj časa se govori, da se vstopnice za turnejo Jennifer Lopez prodajajo zelo slabo, podobna usoda je doletela tudi njen zadnji album. Vse to pa ogroža njeno 90 milijonov dolarjev vredno gostovanje v Las Vegasu.

Jennifer Lopez se je za leto 2025 v hotelu MGM Grand v Las Vegasu dogovorila za daljše gostovanje, za katerega je bilo predvidenih 90 datumov, zvezdnica pa bi za vsakega prejela milijon dolarjev, kar skupno torej pomeni 90 milijonov dolarjev.

A gostovanje je zdaj ogroženo, saj se pevkina album in turneja zelo slabo prodajata. Vir je za New York Post dejal, da MGM Grand “pozorno spremlja, kaj se dogaja na njeni turneji, na kateri ji ne gre dobro. Zelo so živčni,” je dodal vir.

New York Post še citira omenjeni vir, ki meni, da bi bilo za Jennifer bolje, če bi sprejela 600.000 do 650.000 dolarjev za gostovanje in manj nastopov. Zvezdnica je v Las Vegasu v preteklosti sicer že gostovala, njeni nastopi pa so bili uspešni.

Foto: Profimedia

Bolje v filmu kot v glasbi

Zadnji album z naslovom This Is Me … Now, v katerem opeva obujeno romanco z Benom Affleckom, se ne prodaja dobro, prav tako ne turneja, poimenovana po tem albumu. Jennifer je zato ime turneje spremenila, marca pa je brez pojasnila odpovedala sedem koncertov na ameriškem delu turneje, napovedanih za avgusta.

Medtem pa ji v filmskem svetu kaže nekoliko bolje. Njen zadnji Netflixov film Atlas se je ob premieri zavihtel na prva mesta v 55 državah.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic