Mladostna brez botoksa: Zdravniki svarijo pred lepotno rutino Sandre Bullock

17. oktober 2024

Mladostna brez botoksa: Zdravniki svarijo pred lepotno rutino Sandre Bullock

17. oktober 2024

To je skrivnost njene večne lepote.

Hollywoodska zvezdnica Sandra Bullock je letos dopolnila 60 let, videti pa ji ni več kot 40! Pravijo, da se lepotni kirurgi njenega obraza še niso dotaknili in da je njena lepota še vedno naravna.

Sandra je že pred časom povedala, kako skrbi za svoj obraz. Dejala je, da se proti smejalnim gubicam bori s kremo, s katero zdravijo hemoroide.

“Nanos kreme za zadnjico pod oči je ena od mojih najboljših lepotnih skrivnosti, saj preprečuje gube,” je povedala.

Foto: Profimedia

Zdravniki se križajo in svarijo pred to lepotno rutino, saj te kreme vsebujejo snovi, ki ne smejo priti v stik z očmi, saj lahko povečajo tveganje za nastanek glavkoma ali sive mrene. Veliko preprostejša in varnejša je uporaba krem, ki so namenjene uporabi okoli oči, pravijo, a Sandra jih menda še vedno ne uboga …

Foto: Profimedia

Kot rečeno, je Sandra letos praznovala okrogel rojstni dan, ki je bil verjetno eden bolj žalostnih v njenem življenju. Istega meseca se je namreč zgodil še en pomemben mejnik – prva obletnica smrti moškega, za katerega je Sandra dejala, da je ljubezen njenega življenja. Bryan Randall je dočakal le 57 let, zanj pa je bila usodna amiotrofična lateralna skleroza (ALS).

Avtor
Piše

I. K.

Style. Več novic