fbpx

Moč v barvah: v teh odtenkih boste v trenutku videti 10 let mlajše!

Moda

Če želite videti mlajši in bolj sveži, izberite pravi odtenek in rezultati bodo vidni v trenutku. Pri tem pa morate biti pozorni na barvo las.

Če želite videti mlajši in bolj sveži, izberite pravi odtenek in rezultati bodo vidni v trenutku. Pri tem pa morate biti pozorni na barvo las.

Popolni odtenki za blondinke

Blondinkam najbolj pristaja modra barva v vseh odtenkih. Modra obraz osveži, ga naredi mlajšega in nežnejšega. Modro barvo lahko kombinirajo z vsemi drugimi barvami. Svetlo rožnata je asociacija na nežnost in mladost in tako bo v tej barvi  videti vsaka blondinka.

Vijoličasta je močna barva, s katero bodo leta v trenutku zbledela. Kremna barva blondinkam daje pridih elegance, dodaten plus pa je, da se zlije z vsemi drugimi barvami, limonino rumena pa prinaša vedrino vsakemu outfitu.

Popolni odtenki za temnolaske

Barva gorčice bo v trenutku pomladila vse temnolaske. Če imate temnejšo polt, izberite temnejše odtenke barve, tiste s svetlejšo poltjo pa bolj svetle. Temnolaskam odlično pristaja tudi svetlo modra barva, v kateri boste videti zelo ženstveno, v koralno rdeči pa močni in mlajši, slednja pa je primerna za vsako priložnost.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam