fbpx

Močne ženske nikoli ne bi smele početi teh stvari zaradi moških – ali koga drugega!

Odnosi

Ko se nesmrtno zaljubite ali kadar se počutite nesamozavestni, je včasih bolj preprosto postaviti želje in potrebe drugih pred svoje. Če pa se ne boste pravočasno zbrali, lahko izgubite del svojega jaza. Drage dame, nikoli ne naredite naslednjih pet stvari za moškega – ali za kogar koli drugega!

Spremeniti svoj videz

Če je vaš dragi dostojno človeško bitje, vas nikoli ne bo silil, da spremenite soj videz, samo zato, da boste videti tako, kot si on želi. Ljubiti vas mora zaradi vas, kakršni ste!

Če ga moti vaša teža, višina, barva las ali slog, potem z vami ni iz pravih razlogov. Vse fizične spremembe, ki jih naredite, naj bodo samo zato, ker si VI tako želite, ne pa zaradi nekoga drugega.

Zatirate svoje strasti

Vsekakor nihče ne sme posegati v vaše cilje. Konec koncev, to je vaše življenje in nikomur drugemu ne bo žal, da jih niste uresničili, kot samo vam. Odločitev za novo zaposlitev ali uresničitev neke ideje, se vam zdi v določenem trenutku mogoče najboljša možna odločitev, vendar prihodnost nikoli ni zagotovljena. Vaš partner bi to moral vedeti in vas podpirati, in če je še pripravljen na to vožnjo skupaj z vami, je to še dodaten bonus!

Čakati na njegovo odobritev

Močna ženska igra po svojih pravilih in ne sprašuje za nasvete. Morate biti trdni in prepričani v svoje odločitve, ne pa iskati potrditve od koga drugega. Dovolj ste stari, da veste, kaj je najbolje za vas.

Odpovedati že načrtovane stvari

Nekaj drugega je, da odpoveš stvari, če se pojavi nekaj nujnega, težava pa nastopi, če vnaprej načrtovane stvari odpoveš samo zato, da bi bili z njim. Vaši prijatelji in družina zaradi njega ne bi smeli biti na stranskem tiru in biti z njimi samo takrat, ko je on nedostopen.

Dopustiti, da vas spremeni

Ne spreminjajte se za nikogar – razen zase. Če se odločite za spremembe, naj bodo to le take, zaradi katerih boste še boljši, kot ste že zdaj. Nikoli ne pozabite, kdo ste!

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam