fbpx

Do močnih las in čvrstih nohtov s Kolagenom v prahu

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Naj naravno močni lasje in nohti postanejo vaš zaščitni znak.

Urejena zunanjost je pomembna za našo samozavest in k temu zagotovo pripomorejo tudi lepi nohti in lasje. Po poletnih mesecih je pogosto pravi izziv, kako izsušenim lasem ter krhkim nohtom povrniti sijaj in trdnost.

Rešitev se skriva v kolagenu, naravnem in učinkovitem hranilu za naše telo. Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu, prisoten je tudi v laseh in nohtih. Njegova količina z leti upada in kolagenska vlakna izgubljajo prožnost, zato lasje postajajo tanjši, nohti pa bolj krhki.

kolagen_prah_orhideja
Nastajanje kolagena v telesu lahko spodbudimo z uživanjem temno listnate zelenjave, suhih sliv in drugega z vitaminom C bogatega sadja, saj vitamin C spodbuja nastajanje kolagena v telesu. Za doseganje vidnejših rezultatov pa je smiselno poseči po prehranskih dopolnilih s kolagenom. Eno najbolj priljubljenih hranil za lase in nohte je Kolagen v prahu.

Z rednim uživanjem Kolagena v prahu se izboljša:

  • struktura
  • videz in debelina las
  • čvrstost nohtov

Prah zmešamo z jogurtom, kakavom, sokom, mlekom, čajem ali vodo in počakamo, da se dobro raztopi. Tako se najhitreje absorbira v organizem.

Naj naravno močni lasje in nohti postanejo vaš zaščitni znak!

Foto: Medex


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam