fbpx

Moda za vse: Heidi Klum za Lidl

Moda, Novice, PR novica, Prva stran, Uncategorized

Kupcem Lidla bo kolekcija ekskluzivno na voljo ob koncu leta.

Heidi Klum in Lidl sta združila moči, saj si želita kupcem ponuditi visokokakovostna modna oblačila po dostopnih cenah. Z novo modno kampanjo bo Lidl trajno nadgradil ponudbo tekstilnih izdelkov. Ta bo tako v prihodnje še bolj raznolika in bo v še večji meri sledila aktualnim modnim trendom.

Heidi Klum in Lidl

Ni skrivnost, da je Heidi Klum modna navdušenka in oblikovalka, ki s svojim slogom pogosto postavlja nove trende. Vse do sedaj pa še ni bilo razkrito, da jo bo Lidl v sklopu svoje prihodnje modne kampanje tudi aktivno podprl. V okviru tega sodelovanja Heidi ne bo le obraz kampanje; za Lidl je namreč ustvarila kolekcijo, ki jasno odraža njen unikatni slog. Lidlovim kupcem bo kolekcija ekskluzivno na voljo ob koncu leta.

Heidi Klum je objavo o sodelovanju komentirala:

»Resnično upam, da bo ljudem kolekcija, ki sem jo ustvarila za Lidl, všeč. Nad tem sodelovanjem sem navdušena in sem neizmerno uživala. Tako kot jaz, ima tudi Lidl zelo visoka merila. Kupcem želi ponuditi privlačne izdelke visoke kakovosti, ki so na voljo po ugodnih cenah. To se mi zdi res fantastično, saj je pri modi pomembno, da nam prinaša veselje in da je dostopna čim širšemu krogu ljudi!«

‘Lidlov teden mode’

Modni kampanji bo trajnejši učinek pomagal doseči dolgoročno zastavljen prodajni koncept za lansiranje svetovnih modnih kolekcij, poimenovan ‘Lidlov teden mode’. Ta se bo na voljo večkrat na leto v Lidlovih trgovinah po vsem svetu. Lidl bo takrat ekskluzivno predstavil svoje modne kolekcije. Projekt se bo začel s Heidi Klum.

Andrej Vouk, direktor nabave v podjetju Lidl Slovenija, je povedal:

»Heidi je čudovit vir navdiha. Izvrstno se znajde v svetovnih modnih prestolnicah in kar prekipeva od energije in veselja do življenja, obenem pa ostaja z obema nogama trdno na tleh. Je odlična izbira za Lidl in naše kupce. Zelo smo veseli, da lahko njeno kolekcijo predstavimo kot prvo v sklopu naše nove modne ponudbe ‘Lidlov teden mode!«

 

Foto: Lidl


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam