fbpx

Modeli kopalk, v katerih boste videti vitkejše za 5 kilogramov!

Moda, Uncategorized

Vsi imamo radi poletje in lepo vreme, sončenje ter kopanje, vendar pa, ko je treba izbrati kopalke, nastanejo težave. Le redke so ženske, ki jo s svojim videzom zadovoljne, zato je ta izbira tako težka.

Bi nam verjeli, če bi vam rekli, da ste tudi na plaži, s pomočjo dobrega kroja kopalk, lahko videti nekaj kilogramčkov vitkejši?

Modni strokovnjaki so nam dali nekaj predlogov, s katerimi bodo vse pomanjkljivosti ostale neopažene in lahko prikrijejo tudi do 5 kilogramov.

Retro modeli za tanjši pas

Če imate na trebuhu nekaj odvečnih kilogramov, bikini ni prepovedan. Z retro modelom z visokim pasom bo postava videti ožja, dobili pa boste tudi videz peščene ure, po katerem hrepenijo vse ženske.

Enodelni model za daljše noge

Enodelni model, ki je v spodnjem delu visoko izrezan, kot so ga nosila dekleta iz Obalne straže, je popolni zadetek, če želite poudariti noge. V teh kopalkah bodo vaše noge videti daljše in tudi vitkejše.

Kontrast

Zagorela polt in kopalke v svetlih barvah bo videti fenomenalno. S to kombinacijo ne bo nihče opazil, da imate kak kilogramček viška, saj bo vsa pozornost usmerjena v kopalke.

Optični triki

Kopalke z navpičnimi črtami ali temnimi kontrasti vam bodo dale želeno postavo.

Majica

Modeli, podobni majicam, postajajo vse bolj priljubljeni, tako da, če nimate samozavesti, da bi po plaži hodili v klasičnih kopalkah, je ta model kot nalašč za vas. Pokril bo višek kilogramov na trebuhu, hkrati pa boste zelo v trendu.

Pas

Trak pod prsmi v drugi barvi bo odvrnil pozornost od pasu, poudaril pa bo prsi in ustvaril očarljive obline.

Foto: Shutterstock


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam