fbpx

Modeli sončnih očal za vsako obliko obraza!

Izbor urednice, Lepota, Moda, Novice, Novice, PR novica, Prva stran

Trendi na področju sončnih očal tudi to sezono prihajajo iz modnih pist in najbolj znanih svetovnih trendseterk.

Sezona pomlad / poletje ni samo tik pred vrati, ampak je že tu! Trendi so že poznani in nas že čakajo na prodajnih policah, na nas pa je, da se (kot običajno) pet minut pred dvanajsto, odpravimo po garderobo in modne dodatke, ki so must – have sezone.

Trendi na področju sončnih očal tudi to sezono prihajajo iz modnih pist in najbolj znanih svetovnih trendseterk, mi pa smo se potrudili in preučili, kakšna očala so letošnji absolutni hit.

V nadaljevanju vam prinašamo top modele ženskih sončnih in korekcijskih očal, ki smo jih odkrili v Optiki Clarus.

Za vse, ki jim bolj pristajajo okrogle oblike in bolj preprosti okvirji, so ti modeli očal zadetek v polno. Elegantna okrogla očala, ki so malo predimenzionirana in z zapeljivimi vzorci, so idealna za vse ženske, ki padajo na eleganco in detajle, saj so prav ti še kako pomembni.

Letošnjo sezono se je v modni svet vrnil še en retro klasični model – mačja očala. Za razliko od mačjih okvirjev, ki so bile popularne v 60. letih, so ta malo širša in bolj futuristična, zato so popolna izbira za ženske, ki želijo ženstven in hkrati moderen videz.

V vsakem primeru so bila to očala filmskih div, danes pa bodo zadovoljile ženske, ki so željne elegance v vsakodnevnem življenju.

Ko smo že pri retro klasiki, smo se navdušili še oversized modeli, nad katerimi se je navduševala že Jackie O. V uredništvu nas je najbolj navdušil Guccijev model, ki združuje eleganco, skrivnostnost, zapeljivost in ekstravaganco.

Verjetno ste se že zaljubili v katerega izmed modelov sončnih očal, ki bodo to sezono absolutni must – have, mi pa vam prinašamo še model korekcijskih očal, nad katerimi se je navdušila naša urednica, Diorjeva očala s tankim zlatim okvirjem, ki pristajajo skoraj vsaki ženski.

Ne glede, ali ste ljubiteljica večjih, manjših, kvadratnih ali mačjih okvirjev, elegance, chica ali pa samo korekcijskih očal, boste v Clarusovih poslovalnicah nedvomno našli nekaj zase.

V Optiki Clarus vas pričakujejo z bogato izbiro različnih modelov sončnih očal več kot 100 priznanih blagovnih znamk. Vsa sončna očala imajo 100% UV zaščito in pravilno optično obdelana stekla, da se svetlobni žarki lomijo pod pravilnim kotom in s tem preprečujejo neprijetne stranske učinke kot so vrtoglavica, glavoboli in slabost.

V njihovih optikah so na voljo tudi sončna očala z dioptrijo. V izbran okvir vam vstavijo vrhunska optično obdelana stekla z vašo dioptrijo in s tem združijo dva pripomočka v enega.
Ob nakupu sončnih očal vam priložijo certifikat o izvoru in pristnosti izdelka, s katerim vam zagotovijo, da ste kupili originalna, visoko kakovostna očala.

O Optiki Clarus

Optika Clarus je s 24 poslovalnicami in več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugih optičnih pripomočkov vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že skoraj 30 let uspešno sledijo svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«.

Optika Clarus BTC City Ljubljana je največji center optike v Sloveniji in eden največjih v Evropi. Odprli so ga leta 2003, skupaj z njim pa v Slovenijo prinesli najsodobnejšo tehnologijo in najnovejše evropske trende ter v tistem času povzročili pravo revolucijo na področju okulističnih pregledov in okulistike nasploh.

Do danes je poslovalnico Optike Clarus BTC City Ljubljana obiskalo že preko milijon (!) obiskovalcev, iz leta v leto pa narašča tudi število zvestih strank, ki prisegajo na kakovost storitev in obsežno ponudbo vrhunskih očal ter drugih optičnih pripomočkov.

V letu 2017 so zasnovali povsem nov koncept izkušnje okulističnih pregledov in nakupa očal, ki v ospredje postavlja strankino dobro počutje, temu pa prilagodili tudi interier.

S sedežnimi garniturami in prijetnim ambientom, ki spominja na domačo dnevno sobo, želijo strankam vzbuditi občutek domačnosti, predvsem pa jim omogočiti, da je celoten proces – od okulističnega pregleda pri specialistu, preko strokovnega svetovanja vrhunskih prodajalcev – optikov, pa do nakupa očal – čim bolj udoben.

Okulistični pregledi

Pomembno je, da redno pregledujemo svoje oči. Priporočljivo je, da okulistični pregled opravite vsaki dve leti, v primeru, da opazite kakršnekoli spremembe in nepravilnosti, pa celo prej.
Če iščete specialiste s področja okulistike, na katere se lahko zanesete, da boste odlično videli in bili videni, se obrnite na Optiko Clarus. Očesna optika zahteva veliko natančnost in ravno visoka kakovost meritev ter izdelave stekel sta njihova največja prednost.

Okulistični pregledi so popolnoma varni in neboleči. V Clarusovih ambulantah vas bodo oskrbeli na najvišjem možnem nivoju in poskrbeli, da bo izkušnja (prvega) okulističnega pregleda kar se da prijetna.

Okulistični pregledi so na voljo v vseh poslovalnicah Optike Clarus, večkrat tedensko. Poiščite najbližjo poslovalnico in se naročite na pregled še danes.

Optiko Clarus lahko obiščete tudi na Facebooku in Instagramu.

 

Foto: Žiga Intihar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam