fbpx

Moderna princesa

Izbor urednice, Lepota, Novice, Prva stran

Karizmatična, svobodomiselna in neodvisna.

Z novo dišavo Modern Princess se hiša Lanvin podaja na raziskovanje nove, sodobnejše vizije ženske: tiste, ki živi skrivnostno življenje, sprejema vse, kar je skrito in neznano in ki je uporniška avanturistka.

Svobodomiselnega duha, živi razorožujoče življenje moderne princese, ki krši pravila romantike. Glamurozna in čutna hkrati, uporablja lastno voljo v poigravanju s skrivnostmi in dejstvi. Svojo usodo si piše sama. Njena svoboda je njena največja dragocenost.

V tej zapeljivi cvetni dišavi se mešata jasmin in jabolka Pink Lady. Vrhnje note so mladostne, poživljajoče, skoraj nedolžne (jabolka in ribez); v srednjih, bolj ženstvenih, samozavestnih in osebnih jasmin in frezija; spodnje note pa prekipevajo od seksapila in božajo kožo s čutnostjo (bel mošus in vanilija). Dišava, polna intenzivnega ugodja za pravo femme fatale.

Embalaža je kot prava sodobna ženska, polna raznolikih obrazov. Dvojnost barve – eksplozija strastne rdeče z belim logotipom, simbolom nežnosti in čistosti. Čutna steklenička moderne princese.

Dišava Modern Princess je že na voljo na izbranih prodajnih mestih, priporočljiva cena za 30ml je 43 evrov.

 

Foto: lanvin


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam