fbpx

Modna analiza zvezdnice: Blake Lively!

Moda, Novice, slider

Stilski dnevnik zvezdnice Blake Lively! Ideje!

Svetlolaso igralko zagotovo poznamo prav vse, saj je poleg uspešne igralske kariere ustvarila tudi podobo najlepše oblečene igralke v Hollywoodu. Osebne stilistke nima, njen stilski okus pa je kljub temu brezhiben. Poglejte si spodnje fotografije in svojo idejo v modnem dnevniku igralke poiščite tudi vi!

Blake Lively prijateljuje z najbolj priznanimi modnimi oblikovalci, ki zanjo redno ustvarjajo unikatne kreacije. Lepotica  je vedno urejena od glave do pet, njen najljubši dodatek pa je velik nasmeh! Vsako leto nas navduši z izvirnimi kombinacijami, lestvica najslabše oblečenih zvezdnikov pa ji je tuja.

Njena igralska in modna zgodba se je začela leta 2007, ko je dobila glavno vlogo v kultni seriji Gossip Girl. Vloga razvajene najstnice Serene van der Woodsen ji je prinesla tudi status modne ikone, saj je bil v seriji poleg spletk in šušljanja v New Yorku, poudarek tudi na modi in razkošju. Po končanem snemanju serije je dober stil le še nadgradila in ga prenesla z ekrana na rdečo preprogo.

Njen stil zaznamujejo potiski, barve in različni vzorci, ki pa jih Blake kombinira  prefinjeno in okusno. Vedno je šik in elegantna, o minimalizmu pa ni ne duha ne sluha! Blake pa ni ženska, ki bi doma postopala v razvlečeni trenirki in se uredila šele zvečer, saj je vedno stilsko dovršena tako v dnevnih “casual” kot večernih kombinacijah.

Njena strast so visoke petke! Višine se ne ustraši, največkrat pa jo opazimo v čevljih na konico, znamke Louboutin. Čevlji pa niso nikoli klasični, ampak vsebujejo nekakšen »tvist«!

Novodobna princesa Blake Lively nam z mešanjem uličnega stila in visoke mode neštetokrat postreže z idejami kaj obleči!

vir fotografije: Splash, Google, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam