fbpx

Modna klasika: Plašči, ki jih bomo potrebovali v hladnejših dneh

Izbor urednice, Moda, PR novica, Prva stran

Uredništvo se že pripravlja na hladnejše dneve.

Plašč je eden izmed klasičnih kosov, ki so stalnica v hladnejših dnevih in nikoli ne gredo iz mode. V brezčasnost so ga popeljale tudi ikone velikih platen, kot so Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Grace Kelly in njihove sodobnice ulične mode, Alexa Chung, Olivia Palermo in Emma Watson.

Tako v ženski kot tudi moški garderobi je plašč našel svoje mesto kot nepogrešljiv kos za vsako jesensko, zimsko in celo spomladansko sezono. Z vstopom v prve hladnejše dneve smo plašče številnih znanih modnih znamk že opazili na ulicah.Njihovo pojavnost lahko opišemo kot uniformiran kos, nato pa so različni modni trendi spreminjali tradicionalnost v individualnost.

Nova sezona, nov plašč?

Prihajajoča jesenska sezona se ponovno igra s klasičnimi in ostrimi linijami. Nove, lahkotne silhuete so dobile predznak nežnosti, medtem ko njegova rekonstrukcija klasičnih linij prinašajo zelo sodoben videz. Poleg klasičnih peščenih odtenkov nova sezona prinaša tudi rdeče in črne plašče.

Ne glede, ali iščete klasičen plašč, ki bo dopolnil poslovne ali ležerne kombinacije, je ponudba ogromna. Mi smo se odločili, da svojega poiščemo pri modni znamki Comma, kjer smo našli nekaj odličnih prehodnih in zimskih plaščev, s katerimi bomo dopolnili jesensko garderobo.

Foto: Comma,


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam