fbpx

Modna napaka, ki jo delamo skoraj VSI!

Moda, Novice, Prva stran

Detajl, ki naredi spremembo.

Modni slog, ki bi bil všeč vsem, ali pa ga nihče ne bi maral, ne obstaja. Slog je vprašanje okusa in naša mnenja bodo vedno neenotna. V tem članku se tokrat sloga in okusa ne bomo dotikali, dotaknili pa se bomo nekaterih modnih pravil.

Če vam je to pravilo poznano, potem se vam zdi pisanje o tem mogoče banalno, vendar pa smo prepričani, da ga, sodeč po ljudeh, ki so okoli nas, večina ne pozna.
Pozornost smo usmerili na balonarje, plašče ter jakne, kjer boste lahko opazili šiv v obliki črke X, ki je na zadnjem delu pod razporkom in ga je po nakupu treba odstraniti.

Enako velja za šive na žepih, ki jih morate po nakupu odstraniti in pustiti prostor za roke. Šivi v obliki črke X so trik, ki ga šiviljski mojstri uporabljajo, da se med pomerjanji v trgovini, oblačila ne bi razparala, zašiti žepi pa preprečujejo, da se le-ti ne bi razvlekli od številnih rok potencialnih kupcev.

Če za to pravilo niste vedeli, preverite svoje plašče ter jakne, vzemite škarje v roke in jih osvobodite šivov, ki jih je potrebno odstraniti.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam