fbpx

Modna pravila za poletje v mestu – trendi + klasično!

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, slider, trend, Ženska moda

V vročih dneh si privoščite lahkotne outfite, ki so v znamenju sproščenosti in vedno modne klasike.

Ko se temperature neusmiljeno vzpenjajo in postajajo mestne ulice vse bolj razgrete, je čas, da osvojimo nova pravila oblačenja. To seveda ne pomeni, da bomo šle na ulice gole, ampak da je čas za lahkotnejšo modo.

Nekatere zakonitosti se kljub menjavi sezon in letnic ne spreminjajo in tako ima poletna moda svoja (nekako nespremenljiva) pravila. Poglejte si, katera so ta in kaj bi veljalo obleči v poletnih, vročih ter soparnih dneh.

Med našimi predlogi so denimo srajčna obleka, kombiniranje maksi in mini dolžin, ruta, ki jo lahko zavežemo na več načinov in vam bo prav prišla tudi v klimatiziranih prostorih. Ne pozabite na slamnik, ki vas bo varoval pred sončnimi žarki. Oblecite telovnik z globokimi žepi. Obujte lahkotne superge tuid k oblekam in krilom. Dovoljeno je celo nositi nogavice na sandale, še posebej zvečer.

Čeprav je vroče, si lahko pivoščite tudi usnje, če je tanko. Poletni dnevi imajo svoj mik tudi zato, ker si lahko privoščite najbolj žive barve. Celo na laseh, ne le na oblačilih! Poletni čas je tudi čas, ko nosimo črte – od majic do oblek in hlač ali kril. Črte so vedno modne! Lahko si prvioščite frfotave tkanine in oblačila z resicami ali torbice z resicami in sandale z višjo peto, okrašene z resicami.

Za večerno druženje v mestu ali sprehod na tržnico lahko nosite tudi torbico okoli pasu. Želite več elegance? Potem se odločite za nonšalanco v obliki srajce v kombinaciji s širokimi hlačami iz udobne tkanine, ki diha.

Prav tako je čas za crop-top oziroma odrezano majico, za kratke bluzice, ki se jih zaveže v vozel nad popkom. Obujte zraven sandale s platformo.Če želite biti v trendu, nosite hlače na zvonec. In zapomnite si, ne glede na vse, splača se investirati v par dražjih kavbojk ali jeansa, saj ga lahko kombinirate k vsem poletnim kosom in vašemu videzu da prestižni  pridih!

 

Foto: Elle, Vogue, Menrepeller, TheLocals. dk, Color Me Vintage

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam