fbpx

Modna revija z Majo Štamol in Namo @ Nama | Četrtek, 6. november

Dogodki, Moda

Vabljeni na modno revijo z Majo Štamol in Namo. Ob prijetni glasbi bomo klepetali in se družili v četrtek, 6. novembra 2014, ob 17.oo uri, v 1. nadstropju veleblagovnice Nama v Ljubljani. Izvedeli boste ime ambasadorke blagovne znamke Izdelek slovenske obrti, po dogodku pa boste priča tudi pravemu modnemu fotografiranju Nataše Pinoza za Kopitarno Sevnica. […]

majaštamol

Vabljeni na modno revijo z Majo Štamol in Namo. Ob prijetni glasbi bomo klepetali in se družili v četrtek, 6. novembra 2014, ob 17.oo uri, v 1. nadstropju veleblagovnice Nama v Ljubljani. Izvedeli boste ime ambasadorke blagovne znamke Izdelek slovenske obrti, po dogodku pa boste priča tudi pravemu modnemu fotografiranju Nataše Pinoza za Kopitarno Sevnica.

majaštamol
Maja Štamol Droljc, priznana in uveljavljena slovenska oblikovalka, ustvarja v svojem Ateljeju za oblikovanje oblačil v Žalcu. Največ pozornosti v prvi polovici leta namenja maturantskim in poročnim oblekam, njena glavna odlika pa je pristen stik z vsako naročnico, kar omogoči tudi izdelavo vrhunske obleke. Poleg kreacij za posebne priložnosti pa iz njenega ateljeja prihajajo tudi drugi unikatni izdelki, poslovna oblačila pa tudi dnevna moda za zahtevnejše naročnice. Njen slog je eleganten minimalizem, njene kreacije pa vedno med opaženimi. V desetih letih njenega ustvarjanja je sodelovala na številnih dogodkih, razstavah, sejmih, modnih revijah. Ponosna je na zmago na natečaju za obleko miss Universe, na delo kostumografinje v gleališki igri Mesto na EX, delo stilistke na Viktorjih 2010 ter sodelovanje s Finsko Nokio, za katero je izdelala kolekcijo večernih oblek in modnih dodatkov h kolekciji telefonov L amour. Maji Štamol Droljc je modno oblikovanje več kot le poklic.

Vašo udeležbo prosim potrdite na e-naslov: zala.rambaud@nama.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam