fbpx

Modna urednica z najboljšim slogom na svetu!

Moda

Modna insajderka velja za damo z odličnim slogom, ki je navdušil tudi nas.

Urednica avstralske edicije Vogue in stilistka Christine Centenera je že nekaj časa med modnimi insajderji in velja za damo z odličnim, učinkovitim ter zelo trendovskim slogom, ki je navdušil tudi nas.

Christine, po oceni portala Business of Fashion, spada v krog 500 najbolj vplivnih oseb v svetu mode in sočasno z urednikovanjem deluje tudi stilistka številnih zvezdnikov, kot so Naomi Campbell, Cate Blanchett, Cara Delevigne, Miranda Kerr, Lara Stone, Kate Upton, Gisele Bündchen in Kim Kardashian West.

Prav za Kim je pripravila celotni stajling, ko se je zvezdnica resničnostnih šovov ter globalna vplivnica znašla na naslovnici avstralskega Voguea in to zelo kmalu po rojstvu drugega otroka. Naslovnica je prejela odlične kritike po celem svetu.

Christine je pred tem 10 let delala kot modna urednica avstralskega Harper’s Bazaarja. Kljub temu da je modna urednica avstralskega Voguea, veliko časa preživi v New Yorku, saj dela tudi kot neodvisna svetovalka za modno linijo Kanye Westa.

Znana pa je tudi po svojem slogu. Christine lahko namreč opazimo v vseh street style objavah. Ki jih občudujemo vzporedno s tedni mode. Prednost daje sicer črnim outfitom in strogim krojem, vendar pa včasih poseže tudi po bolj drznih kombinacijah.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam