fbpx

Modna vojna pri Trumpovih: žena proti hčerki!

Dogodki, Lifestyle, Moda, Odnosi, Tuja scena, Ženska moda, Znani

Obe v črnem, žena Melania v plašču kroja A, hči Ivanka, ki gre v poslovnem smislu po očetovih stopinjah, pa v elegantnem in seksi kostimu. Je v ozadju res ‘hladna vojna’?

Ameriški predsednik Donald Trump je imel pred kongresom govor o političnem stanju v ZDA, spremljali sta ga soproga Melanie in hčerka Ivanka. Marsikdo je raje gledal v njiju, kot pa v Trumpa, saj sta ponujali očem prijetnejši razgled.

A pod na videz mirno površino obeh elegantnih dam naj bi brbotala tekmovalnost. Obe sta se pojavili ob Donaldu v črni kombinaciji elegantno ukrojenih oblačil, kar so si modni kritiki, ki so vedno na preži, že razložili kot ‘vojno potezo’ ali vsaj provokacijo med ‘tekmicama za predsednikovo naklonjenost’.

Melanie je nasmejana poslušala moža in mu ploskala s tribune v črnem plašču kroja A, ki se zapenja s srebrnimi gumbi, medtem ko je (mlajša) Ivanka za to priložnost izbrala bolj izzivalen kostim – ozko črno krilo in odlično krojen suknjič, ki ga je prepasala z lakiranim pasom.

Mediji že dlje časa špekulirajo o napetih odnosih med Trumpovima damama, kot da bi šlo za ZDA in Severno Korejo, ne pa samo za njegovo sedanjo ženo in hčerko iz prejšnjega zakona, ki jo ima z nekdanjo manekenko in poslovno žensko Ivano Trump.

Bi res lahko s fotografij sklepali, da so njuni odnosi tako zelo hladni? Nekateri viri navajajo, da se dami niti na eni fotografiji ne pogledata, ampak že na prvi sliki lahko vidimo, da Ivanka prav naklonjeno zre v Melanio. Le kdo bi vedel, kaj je res in kaj ni.

D. S.

Foto: The Mercury News, The Daily Caller, CNN


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam