fbpx

Modne poznavalke ga obožujejo: kosi iz tvida za šik videz

Moda

Zadnja leta so jakne iz tvida vse bolj pogost kos v omarah modnih navdušenk. Naša prva povezava tvidastih kosov so seveda ženski kostimi v slogu Chanela.

Na našo srečo pa ni več rezerviran samo za dizajnerske kose in globoke žepe, ampak jih ponujajo v mnogih high street trgovinah, kar so modne poznavalke z veseljem izkoristile. 

Vrnitev kultnega tvida smo dočakali s široko odprtimi rokami, saj so tudi najbolj preprosti kosi, izdelani iz tega materiala, zelo posebni.

Kose, izdelane iz volnenih niti različnih debelin preprosto obožujemo, saj so brezčasni, in čeprav smo jih pred leti videvali le na starejših damah, je danes ta material nosljiv prav za vsako generacijo.

Tvidaste jakne so zelo priljubljene tudi to sezono in so na voljo v skoraj vseh high street trgovinah. Jakne iz tega materiala lahko nosimo v casual modnih kombinacijah s kavbojkami ali pa v bolj elegantnih izvedbah s krilom v istem vzorcu.

Zara

Ker danes živimo v hitrem tempu, ki nam velikokrat ne dopušča veliko prostega časa, je tvid odličen material, saj je topel in se ne mečka, kar pomeni, da tvidaste kose ni treba likati. 

Glede na to, da je zima bolj žalosten letni čas, je priporočljivo poiskati modne rešitve, ki bodo prinesle nekaj prefinjenosti. V ta namen smo pobrskali, kako tvidaste kose nosijo dame, ki imajo modo v malem prstu.

Foto: Popsugar, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam