fbpx

Modne poznavalke nosijo ‘it’ torbico okoli pasu!

Moda, Novice, Prva stran

Nove, elegantne verzije torbic, ki se nosijo okoli pasu, nas bodo prepričale, saj so prave estetske in oblikovne umetnine.

Priljubljena klasika in nepričakovani modeli garderobe nas že čakajo to pomad, a prav modni detajli, še posebej v vlogi modnih dodatkov, bodo vašemu outfitu ter celotni podobi dali pečat in karakter, s tem pa začinili vsako, na videz še tako preprosto kombinacijo!

Kot je že potrdil street style oziroma ulični slog, je favorit modnih poznavalk ter fashionist lani postal zanimiv model torbe; povsem nepričakovan je na vrata potrkal v jeseni in se bo z nami družil tudi to pomlad in poletje. Morda se še spomnite podobnega modela torbe iz 90. let, a prav tako je nadvse opazno, da je od tedaj temeljito prenovil svojo podobo.

Zara

Tako imenovane ‘fanny pack’ torbice se vračajo v velikem slogu v letošnjo modo. Nove, elegantne verzije torbic, ki se nosijo okoli pasu (zelo praktično, roke imamo povsem svobodne!) nas bodo gotovo prepričale, saj so prave estetske in oblikovne umetnine…

Donedavnega je bil t.i. ‘pedertošl’ (sploh v moški verziji) zelo osovražen modni dodatek, zato ga marsikdo ni spravil na podstrešje. Nič hudega: pred nami so namreč popolnoma nove oblike in materiali ženskih ‘it’ torbic za nošenje okoli pasu! Navdušile bodo brez dvoma tudi vas.

Modna hiša Gucci je bila tista, ki je v nekdanji ‘fanny pack’ iz 90. let vdihnila svežino in izdelala najbolj elegantno verzijo tega modela; cenejše in bolj dostopne torbe za pas pa so že osvojile znana Insta dekleta, kot sta ljubiteljica minimalizma Brittany Bathgate in vselej brezhibna Debora Rosa ter še mnoge druge.

V obliki male pisemske torbe, izdelane iz mehkega umetnega usnja in brez nepotrebnih detajlov je nova ‘it’ torba sočasno elegantna in praktična, med drugim jo ponujata Zara in COS. Trgu sta ponudila več barvnih različic v živih barvah. COS se je odločil za živo rdečo poleg črne, Zara pa poleg črne ponuja še živo rumeno izvedbo te torbice za okoli pasu.

COS

Sledite trendseterkam in naj tudi vas navduši nova elegantna torbica, ki se nosi na pasu. Tiste, pod katere se je podpisala Zara, se že dobijo v njihovih trgovinah in po spletu, medtem ko lahko COS modele pogledate in tudi naročite tukaj.

 

Foto: Unsplash, Instagram, Refinery29, Zara, COS


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam