fbpx

Modnemu slogu Melanie Trump v Egiptu se je smejal ves svet!

Moda, Novice, Znani

Prva dama ZDA je na obisku Egipta nepričakovano doživela ploho nesramnih opazk samooklicanih ‘modnih kritikov’. Vse samo zato, ker je izbrala podobo, ki spominja na Michaela Jacksona!

Nekaterih stvari ne bomo nikoli razumeli: denimo to, da se lahko hvala, aplavz in odobravanje modnega sloga neke slavne osebe v trenutku spremenijo v svoje nasprotje, posmeh, žaljenje, topoumen kriticizem in ocenjevanje, za katerega nihče ni prosil. Ampak družabna omrežja žal dandanes prenesejo čisto vse!

Prva dama ZDA je bila, kot vemo, na veliki afriški turneji, kjer je zastopala svojo deželo, obiskovala razne ustanove, tudi šole in dobrodelne organizacije, ter se srečevala s predstavniki oblasti v posameznih državah. Svoj obisk ‘črne’ celine je končala v Egiptu, pred tem je bila v Gani, Malaviju, Keniji in drugod. A če jo je javnost še na začetku turneje hvalila v en glas in povzdigovala njen modni stil v nebo, se je z Egiptom vse obrnilo na glavo!

Le kaj je naredila – po naši oceni prav nič kriva – Melania Trump? Fotografirala se je pred znamenito sfingo in piramidami v Egiptu, ki jih je obiskal že tudi marsikateri Slovenec. Za ta izlet se je oblekla v sodobno inačico safari obleke, toda zaradi nje je na spletu izzvala burne odzive.

Lepa 48-letna soproga ameriškega predsednika Donalda Trumpa je izbrala suknjič bež barve, belo srajco, črno kravato in kremno bele hlače, vse to je uskladila s klobukom v enaki barvi, kot so bile hlače širokega kroja. Odzivi nebodigatreba dežurnih spletnih kritikov pa so bili enako ostri, kot tedaj, ko je nosila zeleno jakno na obisku v Mehiki, na kateri je pisalo: ‘Vseeno mi je, pa vam?’.

Zlobni jeziki so Melanio primerjali s pokojnim pevcem Michaelom Jacksonom v spotu za pesem ‘Smooth Criminal’ iz leta 1988. Mi pa menimo, da je bil velikan popa MJ videti v tem videu naravnost fantastično in prav enako bi ocenili slog prve dame ZDA v Egiptu!

Seveda nismo neumni in razumemo asociacijo na Michaela Jacksona (le da je on v videu nosil belo kravato in modro srajco), toda le kdo je tako nesramen, da ni opazil naslednjega: Melania je bila tudi v tem safari ‘outfitu’ videti naravnost fantastično, tako kot v vseh drugih opravah, ki jih je izbrala za obisk afriških dežel!

 

Resnično bi želeli videti, kaj v vsakdanjem življenju nosijo dušebrižniki s Twitterja in drugih družbenih omrežij, ki se posmehujejo Melanijini safari obleki in jo nesramno primerjajo ne samo z MJ-jem, ampak tudi s filmskimi hudobneži, kot sta bila Haniball Lecter in René Emile Belloq iz prve franšize o Indiani Jonesu. Če že kaj, potem lahko sklenemo samo to, da imajo ti ‘kritiki’ v sebi vsaj toliko zlobe, kot imenovana filmska lika!

 

D. S.

Foto: Twitter, YouTube, VOA News, Washington Post, Toronto Star


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam