fbpx

Modni blogerski par, ki vas bo zagotovo pustil brez besed!

Moda, Novice, Prva stran

Fotografije posnameta kar sama.

Tako kot slog švedske blogerke, je tudi moj popolnoma neopredeljen in samosvoj, zato vam predstavljam Jacqueline Mikuta, ki me vedno preseneti s svojim prav tako nedefiniranim slogom.

Prepotovala je že cel svet in študirala v različnih evropskih mestih, kot so Stockholm, London in Barcelona. Dela kot stilistka in vizažistka, njena največja strast pa je modna fotografija, kar lahko opazite tudi na njenem osebnem/modnem blogu Mikuta, ki ga je leta 2015 ustvarila s svojim partnerjem Klemensom. Fotografije posnameta kar sama. So prvovrstne, saj sledita zelo visokim standardom, zato na njunem blogu objavljata zgolj napredne in lepe.

Preberite še: Modna navdušenka, v katero se boste zaljubili – tako kot jaz!

Njun blog ni tipičen in poln fotografij modnih kombinacij. Jacqueline in Klemens vam poleg teh ponujata tudi fotografije iz področja potovanj, hotelov, notranje opreme, modnih dodatkov, lepotnega kotička tako za ženske kot za moške, dnevnik, različne nasvete in ostale fotografije – skratka blog bi lahko “listala” dan in noč.

Njej bi zaplenila celotno garderobo, čevlje in modne dodatke! Njunim prečudovitim fotografijam ni in ni videti konca. Mene sta prepričala! Pa vas? 🙂

Foto: mikuta.nu


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam