fbpx

Modni dan z Rašico: Znane slovenske manekenke odete v tople in mehke pletenine

Dogodki, Moda, Moška moda, Ženska moda

Znamka Rašica je v četrtek, 6. novembra svoje kupce razvajala s posebnimi popusti na pretekle kolekcije. Najbolj vroči so bili kosi R Exclusive by Zoran Garevski in topli puloverji za prihajajočo zimo, obenem pa so na modni reviji predstavili novo kolekcijo za aktualno modno sezono jesen-zima in prav poseben modni sladkorček, ekskluzivno kolekcijo za prihajajočo […]

rašica1

Znamka Rašica je v četrtek, 6. novembra svoje kupce razvajala s posebnimi popusti na pretekle kolekcije. Najbolj vroči so bili kosi R Exclusive by Zoran Garevski in topli puloverji za prihajajočo zimo, obenem pa so na modni reviji predstavili novo kolekcijo za aktualno modno sezono jesen-zima in prav poseben modni sladkorček, ekskluzivno kolekcijo za prihajajočo pomlad-poletje, ki je nastala pod rokami mlade modne oblikovalke Anđele Lukanović.

Kolekciji so predstavile znane slovenske manekenke, trenutno najbolj slavna kuharska komentatorka Iryna Osypenko Nemec, nekdanja mis in sveže poročena Nataša Pinoza, nadvse ustvarjalna Jana Koteska in manekenka ter modna urednica Eva Ahačevčič. Moške kose je nosil maneken in osebni trener Iztok Hodnik.

rašica1

Zgodovina, tradicija in aktualni modni trendi
Rašica je z Modnim dnevom v Zgornje Gameljne privadila ogromno kupcev, radovednežev in modnih navdušencev. Lokacija prodajalne je na obstoječem mestu, kjer je bila zasnovana proizvodnja in pa prodajalna Rašice. Pri Rašici so tako ohranili stik s preteklostjo in na novih, zdravih temeljih postaviti novo “staro” prodajalno. Na tem mestu so se torej združili zgodovina, tradicija in pa modni trendi, vse to se je prepletlo v novo zgodbo, ki jo bo pisalo podjetje Roteda d.o.o. in njegova direktorica Brigita Vivod.

Top kos hladnih mesecev – pletenine
Blagovna znamka Rašica ima svojstven stil, ki ni zgolj formalen, je sproščen, udoben in hkrati moden ter eleganten. V pleteninah se vsak počuti sproščeno, ker se prilagajajo gibanju telesa, hkrati pa pri Rašici uporabljajo takšne materiale, da so ta oblačila namenjena službi pa tudi posebnim priložnostim.

Metagrafit by Anđela Lukanović
Kot posebnost smo na modni predstavitvi lahko videli tudi posebno kolekcijo za pomlad-poletje 2015, ki jo je za Rašico ustvarila mlada modna oblikovalka Anđela Lukanović. Rašica podpira mlade modne upe in jim daje priložnost za vstop v modni prostor. Anđela je za Rašico oblikovala 10-delno kolekcijo za pomlad-poletje 2015 in jo poimenovala METAGRAFIT. Pri snovanju kolekcije se je poigravala s črtami, idejo pa, zanimivo, dobila pri očetovem starem Rašicinem puloverju. Za Anđelo je bila ta izkušnja, da oblikuje kolekcijo za Rašico, res neprecenljiva, saj so jo pri Rašici ogromno naučili in je pridobila veliko novih izkušenj, trenutno pa je v Londonu, kjer uspešno nadaljuje svojo oblikovalsko pot. Poleti bomo nosili črte!

Metagrafit je sestavljena iz elegantnih oprijetih kril, sproščenih tunik in vedno nepogrešljivih črtastih poletnih oblek. Kolekcijo smo pred enim tednom tudi pofotografirali s skoraj že hišno fotografinjo Ano Kovač na prelepi in še vedno dokaj topli slovenski obali, točneje v Krajinskem parku Sečoveljske soline v termah Thalasso Spa Lepa Vida.

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam