fbpx

Modni dodatek, ki ga boste to sezono potrebovali!

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Čas je, da svojim outfitom dodate enega izmed najbolj pomembnih dodatkov – šal.

Mogoče res niste ljubitelj hladnih in deževnih dni, jesensko modo pa imate nedvomno radi, predvsem zaradi vsestranskosti in novosti, ki nam jih predstavljajo vsako leto.
Slojavanje oblačil, številni modni dodatki in čudovite barve so le nekateri razlogi, zakaj imamo radi jesen. Ne pozabite še na tanjše plašče živahnih barv, pod katerimi lahko nosimo čudovite kombinacije, česar si v mrzlih dneh ne moremo privoščiti.

Šal je najboljši in hkrati najbolj preprost modni dodatek, da začinite svoje modne kompozicije. Na srečo jih lahko najdemo v številnih barvah, materialih in vzorcih, zato jih lahko nosimo na veliko različnih načinov. Istega šala se nikakor ne boste mogli naveličati, saj je čisto dovolj, da ga samo zavežete na drug način in tako dobite nov videz.

 

Zelo dobra naložba je nakup pisane svilene rute, ki vsak preprost outfit spremenijo v glamurozne, oversized ali klasičnega enobarvnega šala, ki bodo minimalistična oblačila povzdignili na višjo raven.

To jesen eksperimentirajte s šali in uživajte v spremembah, ki jih šal prinaša celotnemu stajlingu, mi pa vam v foto galeriji prinašamo številne predloge, kako ga nosite.

[huge_it_slider id=”6″]

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam