fbpx

Modni dodatek sezone: trendovske in tople rokavice

Moda, Novice

Kadar pritisne zima, nosimo različne modne dodatke, ki nas grejejo. Rokavice, šali, debele kape in nogavice so majhni detajli, ki lahko dodajo »wow« učinek celostnemu videzu in se zaradi njih počutimo udobno in samozavestno.

Z vsako novo sezono prihajajo novi trendi in tudi to zimo ni čisto nič drugače. Tokrat govorimo o rokavicah, večnamenskem modnem dodatku, ki bodo med hladno sezono must – have vsake modne kombinacije.

Zato smo se v uredništvu odločili, da vam predstavimo nekaj letošnjih »rokavičnih« trendov, ki si jih poglejte v nadaljevanju:

Chunky pletenine

Pletene rokavice so to zimo najboljša izbira iz več razlogov. Če spadate med dame, ki obožujejo modo ter hkrati udobje, izberite rokavice v klasični krem barvi, ki se bodo prilegale vsaki zimski modni kombinaciji.

Usnjene rokavice

Naredite drzno potezo, ki bo zaznamovala celoten videz umirjenih barv, z nakupom vpadljivih usnjenih rokavic. Dolge usnjene rokavice bodo pustile vtis na vseh in naredile vaš stajling nepozaben. Prav usnjene rokavice so eden izmed najbolj popularnih modelov, saj jih obožujejo tudi številne slavne dame.

 

Večbarvne rokavice iz semiša

Če imate rokavice v črni in rdeči barvi, potem je napočil čas, da osvežite svoj slog. Večbarvne semiš rokavice so vsekakor pritegnile našo pozornost in pariški »vibe« še nikoli ni bil lažji za kombiniranje.

Pletene rokavice z vzorci

Monokromatski kosi so nedvomno vredni vsakega evra, saj jih lahko nosite kar nekaj sezon in še ena izmed pametnih naložb so pletene rokavice s prepoznavnimi zimskimi vzorci, ki so skoraj vsako sezono absolutni must – have.

Črne usnjene rokavice

Črna barva je bil vedno modna in črne usnjene rokavice so večna klasika, ki pristajajo vsem slogom in kombinacijam in jih lahko nosite za poslovne in večerne priložnosti.

Foro: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam