fbpx

Modni dodatki za lase, ki jih bomo oboževale to jesen!

Lepota, Novice

Tiste, ki so jim bili že prej všeč zaponke, okrasne igle, dodatki za ustvarjanje fige, spenjanje čopa in podobno, se lahko veselijo velikega povratka modnih dodatkov za lase.

Ni minilo prav dolgo časa od modne revije Alexandra Wanga, ki je v svoji novi kolekciji na manekenkah prikazal tipične ‘krokodilje’ sponke za lase, že so slovitega modnega oblikovalca začele posnemati še druge znamke.

Od raznih sponk in zaponk, igel, pentelj in elastik za lase z okrasnimi elementi, do obročev in trakov za lase – ta tipično dekliški modni dodatek se je za jesen 2018 vrnil na velika vrata in bo ogrel tudi srca vseh nas, ki smo romantične po srcu in nam je všeč videz okrašenih las.

Vse tisto, kar ženske že sicer potrebujemo pri oblikovanju frizure, a se je v zadnjih letih skušalo ‘zakamufirati’ v nevidno, je lahko v novi sezoni še kako opazno, tudi od daleč. Podobno, kot velja za druge trende iz 90. let, gre za nostalgično vrnitev modnega elementa, ki je že in še bo priljubljen med nami.

Zaponko iz pleksi stekla je predstavila znamka Gucci, Balenciaga je imela na pisti svojo ‘Leather Scrunchie’ gumico za lase, ki se je zdela kot zrcalo v preteklost, medtem ko je Chanel predstavil sponke z žametnimi pentljami. To so le nekateri od modnih dodatkov za lase, ki jih bomo videvali na stilsko ozaveščenih dekletih in damah to jesen.

@weworewhat

Na fotografijah lahko vidite nekaj naših favoritov, ki so jih predstavile trendseterke na Instagramu in seveda pred njimi še razne modne hiše. Sprašujemo se, le zakaj smo se sploh v minulih letih poslovile od tega čudovitega dodatka za lase, ki nam v trenutku omogoči še bolj ženstveno podobo?

 

D. S.

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam