fbpx

Modni favoriti, ki jih bomo to jesen kopirali od vplivnic

Moda

Čeprav je letošnje leto nepredvidljivo in polno presenečenj, modni trendi niso izginili. Na mestnih ulicah še vedno lahko gledamo stilske kombinacije, ki napovedujejo vznemirljivo modno sezono. Instagram je postal prava modna biblija.

Vse, kar se pojavi na fotografijah modnih blogerk, takoj postane trend, ki si ga želijo vsi imeti. Se spomnite mrežastih nogavic, raztrganih in odrezanih kavbojk, prevelikih puloverjev in majic, škornjev čez kolena, masivnih superg in številnih drugih trendov?

Kaj pa nas čaka to jesen? Izpostavili smo 3 must have trende, ki jih bomo radi nosili v tej sezoni.

Skočite v masivne gležnjarje

Znan rek pravi: Čim večje, tem boljše. Pripravite selfie kamere, saj se to jesen nosijo masivni nizki gležnjarji, kot so tile iz Deichmanna. So neustavljivo instagramski, udobni, lahko pa jih uporabite kot zaščitno orodje. J Ščitili vas bodo namreč pred vsemi vremenskimi sovražniki. Vplivnice priporočajo: to sezono gležnjarje z debelimi in rebrastimi podplati kombinirajte z razigranimi oblekami. Izbrati morate le še slog. Motoristični, vojaški ali mestni – kateri je vaš?

Oborožite se z vzorci

Zakaj bi bila jesen modno dolgočasna, če obstajajo različni vzorci, s katerimi lahko poudarite svoj slog. Od priljubljenega pepita vzorca, živalskega potiska, pikčastih in kockastih vzorcev pa vse do kara. Letos bo modna igra zelo vznemirljiva. Ne glede na to, kateri slog najbolje obvladate, je vsak od teh vzorcev lahko casual, klasičen ali ultra šik. Vplivnice priporočajo: za odmerek ženstvenosti izberite razigrana krila in obleke ter jih kombinirajte z vpadljivimi belimi ali casual črnimi gležnjarji Deichmann.

Odenite se v teksture

V preteklih sezonah smo pri zvezdah, vplivnežih in ljubiteljih mode lahko videli plašče iz umetnega krzna, pliša ali imitacije volne. To jesen pa bomo ta trend nosili tudi na torbicah. Čeprav vas ne bodo grele, pa bodo te torbice iz Deichmanna odličen modni dodatek, ki ne bo ostal neopažen. Teksture, ki jih krasijo, delujejo razkošno in zagotovo se bodo podale k vsakemu slogu. Vplivnice priporočajo: torbice iz pliša nosite s prevelikimi jopami.

Pripravite osvetlitev in vadite selfie poze – čas je za vznemirljivo modno sezono.

Foto: Deichmann


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam