fbpx

Modni kosi, ki najlepše poudarjajo pas

Moda, Novice

Po mnenju nekaterih najlepši, vsekakor pa najožji del ženske postave si zasluži posebno pozornost. Razkrivamo, s katerimi oblačili lahko najlepše poudarite pas.

Zakaj so ženske, ki jih spremljamo v revijah in televiziji, živo utelešenje peščene postave: Jennifer Lopez, Kim Kardashian in Beyonce?

Kaj narediti, razen da preživimo ure in ure v telovadnici? Kot pravijo modni strokovnjaki, se odgovor skriva v omari, saj je cel kup modnih kosov, ki poudarjajo najožji del ženskega telesa in prepričani smo, da vam bodo všeč.

Obleka na preklop

V 70. letih je to obleko popularizirala modna oblikovalka Diane Von Furstenberg. Obleka na preklop čudovito poudarja par, zato je že od prvega dne pa do danes ostala kultna klasika. Danes je obleka na voljo v različnih materialih, barvah in dolžinah, njena največja prednost pa je, da pristaja prav vsem ženskim postavam.

Navpične črte

Če vodoravne črte vizualno razširijo postavo, je logično, da navpične naredijo prav nasprotno. Ta vzorec bo podaljšal cel zgornji del telesa, zato bo pas videti ožji.

 

Peplum kroj

Ta klasični kroj, ki se je pojavil v 40. letih prejšnjega stoletja, je v modi že desetletja – in to z dobrim razlogom. Peplum kroj odlično poudarja ženske obline, še najrajši ga imamo, kadar želimo poudariti ozek pas.

Podaljšan pas

Peščeno postavo najlažje dosežete s klasičnim ovijanjem okoli pasu. Na ta način se vsa pozornost usmeri na najbolj ozek del telesa in v popolnosti zaokroži celoten outfit.

Jakna, ki se zoži v pasu

Ali obstaja boljši način za poudarjanje pasu, kot je jakna z gumbi, ki se zoži v predelu pasu? Jakno nosite zapeto, za tiste bolj trendovske predlagamo, da ga dodatno okrasite z ozkim pasom.

 

Široke hlače

Široka silhueta v spodnjem delu telesa bo ustvarila popoln kontrast med pasom in širokimi hlačnicami, zato bo postava videti zaobljena, kljub temu pa ozka v srednjem delu telesa.

Hlače ali krilo z visokim pasom

To je najbolj preprost način, kako vizualno zožiti pas.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam