fbpx

Modni kosi, ki vas bodo postarali

Moda, Novice, Prva stran

Stilistka slavnih svetuje …

Vsi vemo, da je staranje neizogibno. Lahko pazimo pri tem, kako ravnamo s svojo kožo in telesom, zagotovo pa lahko kontroliramo, kaj oblečemo. Sicer se oblačenje mogoče ne zdi ključnega pomena pri staranju, vsaj ne v primerjavi z zdravjem, dietami in lepoto, a vseeno menimo, da je tudi garderoba pomembna in lahko vodi do bolj dolgoročnih rezultatov.

In glede na to, da nas zanima, kateri so tisti kosi, ki nas postarajo, je najlažje za nasvet vprašati stilistko, ki skrbi za oblačenje slavnih. Anita Patrickson je zagotovo stilistka, ki lahko pove, kateri so tisti kosi, ki nas postarajo.

Kos, ki vas postara: ohlapne bluze s širokimi rokavi

“Obožujem te bluze, a vas lahko zelo postarajo. Najbolj pristajajo mlajšim ženskam, ki imajo takšen stil, drugače pa raje oblecite statement bluze, z vzorcem ali zanimivim potiskom.” 

Kos, ki vas postara: ohlapna obleka do kolen

“Mlada dekleta v dvajsetih letih ne bi smela nositi takšnih oblek. Če želite nositi daljše obleke, se raje odločite za kombinacijo zanimivega krila, klasičnega top in pasu.”

 

Kos, ki vas postara: diamantni ali biserni uhani

“Če vsak dan nosite velikanske diamantne ali biserne uhane (umetne ali prave) v vaših dvajsetih ali tridesetih letih, vas to lahko zelo postara. Namesto tega je bolje, da nosite zabavne statement uhane.”

Kos, ki vas postara: kratke pletene jopice

“Rajši se odločite za fantovsko dolžino ali jopico širokega kroja.”

Kos, ki vas postara: Preveč ličil in preveč oblikovani lasje

“Make – up sicer res ni modni kos, a lahko je najboljši modni dodatek, pri katerem je najbolj pomembna čista in sijoča koža. Nič ne postara mladih deklet bolj kot preveč make – upa ali preveč oblikovani lasje. Če si vsak dan oblikujete pričesko, raje uporabite elegantne dodatke za lase.”

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam