fbpx

Modni nakit, ki se mu težko upremo

Moda

Popolno darilo za vse, ki jih imate radi!

PANDORA oblikuje, izdeluje in prodaja ročno dovršen in moderni nakit, ki je narejen iz plemenitih kovin po dostopnih cenah, zaradi česa je popolno darilo za vse, ki jih imate radi.

Vsaka ženska ima v življenju dogodke, ki si jih želi zapomniti, ženstvenost, ki jo želi pokazati, in zgodbo, ki jo želi povedati. Za vsako novo poglavje življenja lahko dodate novi obesek na PANDORINO zapestnico in tako oblikujete svojevrsten slog. PANDORA nakit navdihuje ženske po celem svetu, da izražajo svojo individualnost in kreativnost, da svoje najlepše trenutke spremenijo v najljubši nakit.

Ne glede na to, kakšen je vaš osebni slog in kateri trendi so vam najljubši, je redka modna kombinacija popolna brez primernega nakita. Nakit ima veliko vlogo v postavljanju modnih smernic in poleg tega, da dopolnjuje modno kombinacijo, včasih lahko igra celo glavno vlogo.

Minimalistične kombinacije lahko dosežete s preprostimi linijami in osnovnimi barvami, ki so odlična osnova za nošenje preprostega, a vpadljivega nakita, ki celotni outfit povzigne na nivo popolnosti.

Kar se tiče trendov v nošenju nakita, je trenutno najbolj zaželena večna preprostost, zato je dodajanje nakita ena izmed najboljših izbir za nošenje tega modnega dodatka.

Če ste v iskanju popolnega nakita zase ali pa za darilo ob bližajočih se praznikih, je PANDORA znamka, za katero smo prepričani, da vas ne bo razočarala.

Nebeški stil obdarovanja

V PANDORI vedo, da nebesno znamenje označuje vaš značaj, angelska krila pa spodbujajo raziskovanje, zato lahko v njihovi najnovejši kolekciji poiščete kos nakita, ki so vam, ali vašim najdražjim, najbolj pomembni.

V najnovejši kolekciji lahko najdete obeske v obliki horoskopskih znamenj, ogrlice v obliki srca, uhane, zapestnice ter prstane, ki jih krasijo angelska krila. Za tiste, ki so modno bolj drzne, pa lahko obesek v obliki zvezde, dodajo na vezalke svojih najbolj priljubljenih superg.

Kar nam je pri Pandori še posebej všeč, je to, da lahko njihov nakit, poleg v trgovinah, lahko kupimo tudi na spletni strani, kar celoten proces nakupovanja naredi veliko bolj preprostega in praktičnega.

PANDORA je prisotna v več kot 100 državah, na šestih kontinentih, v več kot 7.500 prodajnih mestih, vključno z več kot 2.700 trgovinami, ustanovljena pa je bila leta 1982 v Kopenhagnu na Danskem.

Foto: PANDORA


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam