fbpx

Modni nasveti: Kako komibnirati nogavice in sandale?

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Modni trend, ki je bil pred časom še popolnoma nesprejemljiv.

Prepričali smo se, da pregovor “Nikoli ne reci nikoli!” popolnoma drži, saj vam danes predstavljamo modni trend, kjer kombiniramo nogavice in sandale, kar se nam je še pred časom zdelo popolnoma nesprejemljivo.

Nedvomno ste trend opazili na ulicah svetovnih metropol, nam v uredništvu pa se nam zdi ta outlook zelo zanimiv in šik … seveda samo, kadar se držite osnovnih pravil, ki se nanašajo na kombinacijo barv, tekstur in vzorcev.

Poleg trendseterk, ki so ta nenavaden trend nosile prve, so ga vse najbolj znane modne hiše predstavile v okviru svojih kolekcij jesen / zima 2017 in nam tako ponudile pravi modni navdih.

Predstavljamo vam najboljše načine, kako nositi sandale z nogavicami:

Hlačne nogavice z bleščicami + sandali

Znamka No.21 je na svoji reviji predstavila popolno zdužitev dolgih nogavic, okrašenih z detalji in srebnimi bleščicami, ki so videti odlično v kombinacijami s sandali. Ta kombinacija je zelo šik za zabave in ostele dogodke, kjer je potrebno pustiti pravi wow vtis!

Retro gamaše in nogavice

Tople retro gamaše z vpadljivimi vzorci, kot so tartan, karo ali črte, bodo v kombinaciji s sandali videti popolno. Tiste bolj drzne, pa jih lahko kombinirate tudi z različnimi teksturami, kot so pliš, usnje in kašmir.

Svilene nogavice in sandali v isti barvi

Kadar ste v dilemi, izberite enake tone, kot nam je pokazala modna znamka Reen Acra. S tako kombinacijo se boste izognili neurejenemu videzu, ki lahko daje vtis, da ste pozabili obleči hlače.

Nogavice v kontrastu z ostalimi oblačili

Če nosite čudovito obleko, je mogoče bolje, da oblečete nogavice, ki so v kontrastu z ostalo garderobo. Oblecite enobarvne nogavice, v nasprotni barvi obleke, vendar pazite, da pašejo tudi k sandalom.

Športne nogavice

Ste mislili, da nikoli ne bodo končale na vaših nogah? To sezono nam je Gucci pokazal, da so lahko športne nogavice videti zelo šik, v kombinaciji s potiskano jeans jakno, okrašeno z detajli.

Nogavice kot igra proporcev

Ena izmed največjih skrbi pri nošenju nogavic je optično skrajšanje nog. mary Katranzou nam predstavlja, kako rešiti ta problem: oblecite krilo midi dolžine.

Foto: Profimedia

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam