fbpx

Modni škandal: Kdo je ukradel drage obleke?

Moda, Novice, Prva stran

Velika prevara, ki je pretresla modni svet!

Te dni ves modni svet nori zaradi velike prevare, izvedene s strani moškega, pod lažnim imenom Arnaud Henry Mensana. Mnogim oblikovalcem se je predstavil kot urednik, ki je sodeloval z znanimi revijami, kot so Vogue, Elle, i-D in drugimi.

Če vam ime ni znano, je to zato, ker ta oseba ne obstaja. Dotični je od velikih in manjših modnih imen, kot so Chanel, Moschino, Vetements, Balmain, Rick Owens in Berluti iskal določena oblačila, pod pretvezo, da so namenjena za snemanje, nato pa jih nikoli ni vrnil.

prenos-1

Blagovne znamke so se obrnile na uredništvo revije Dazed & Confused, saj so svoja oblačila želeli nazaj in kmalu ugotovili, da je to delo spretnega prevaranta, saj uredništvo revije ni nikoli slišalo zanj. Začeli so se oglašati tudi ostali modni oblikovalci in prosili, da se njihovi kosi vrnejo in vse se je prelevilo v veliko preiskavo in iskanje tatu.

Do danes še nihče ni ugotovil, kdo stoji za lažnim imenom, na Instagramu je celo obstajal njegov profil, na katerem se je zahvaljeval različnim oblikovalcem in dejstvu, da je del seznama 500 ključnih osebnosti v svetu mode, po izboru portala Business of Fashion.

Moški je ukradel blago v vrednosti več tisoč evrov. Na odgovor, ali bo kdaj odgovarjal za svoja dejanja, moramo počakati, saj so se v iskanje kriminalca vključili tudi pristojni organi.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam