fbpx

Modni trend, ki bo olajšal jutranje izzive oblačenja v letu 2020

Moda

Klasika, ki se to pomlad vrača v središče modnih znamk in na vrh najbolj zaželenih trendov.

Vsak dan se začne z istim izzivom – kaj obleči danes za službo? Včasih smo odgovor našli v impulzivnem nakupovanju, ki prinaša hitre, vendar samo trenutne rešitve naših jutranjih modnih dilem, ki se jim bo večina zelo hitro naveličana.

Naslednji odgovor bomo iskali po navdihu na Instagramu ter Pinterestu, na straneh modnih revij in v omarah IT deklet. Tam bomo vedno našli oblačila, ki ustvarijo popolno kombinacijo. Mesto, kjer bomo najbolj pogosto iskali odgovor na vse modne dileme poslovnih kombinacij, pa so modni trendi.

Modni trendi so tisti del poslovne garderobe, ki pogosto prestopajo meje poslovnega dress code-a in se spreminjajo iz sezone v sezono. V letu 2020 se je že izpostavilo nekaj velikih modnih favoritov, ki bodo našli svoje mesto ne le zunaj, temveč tudi znotraj našega poslovnega sloga in garderobe.

Popolni poslovni outfit v 5-ih minutah

Eden izmed njih je modna klasika, ki se to pomlad vrača v središče modnih znamk in na vrh najbolj zaželenih modnih trendov. Poleg tega, da je videti tako stilsko in učinkovito ter elegantno, bo ta modni trend olajšal jutranje izzive oblačenja – 5 minut bo dovolj za popoln poslovni videz. Seveda, govorimo o privlačnem kostimu.

Nov kostim, ki je tako primeren za poslovne priložnosti kot tudi večerne zabave, izstopa z novimi silhuetami, kroji in detajli, ki prinašajo čisto nekaj novega. Od oversized modelov in poudarjenih ramen v slogu 80-ih let, do nepričakovanih detajlov ter modelov, kjer hlače nadomeščajo trendovska krila, je kostim prestopil meje nevtralnega in v svoji modni revoluciji ženske garderobe šel še korak dlje.

Iz priljubljenega klasičnega videza, so kostimi odprli vrata novim slogom ter kombinacijam ter ga iz klasičnega poslovnega modela preoblikovali v trendovskega, ki je priljubljen tudi v ulični modi.

V kombinaciji z majico in športnimi copati je kostim dobil nov obraz, piko pa i pa mu dodajajo markantni sandali, ki so postali vstopnica za nočni klub.

Vse, kar morate storiti, je, da mu daste svoj pečat – naj gre za športne copate, čudovito bluzo, ki poudarja njegovo eleganco ali preprost top in svileni šal za pariški učinek.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam