fbpx

Modni trend: najbolj oboževana bluza na Instagramu!

Lifestyle, Moda, Novice, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Nova ‘it’ bluza znamke Orseund Iris, ki ji je oblikovalka Alana Johnson nadela ime ‘Night Out’, se navdihuje v viktorijanski dobi, v trenutku pa je obnorela vse ljubiteljice mode in trendov.

Topi in bluze, ki jih oblikuje Alana Johnson pod blagovno znamko Orseund Iris, so ljubiteljicam mode že dobro znane. Newyorška modna znamka je že lani spomladi osvojila srca trendseterk in fashionist, zdaj je predstavila novi ‘it’ oziroma hit kos, ki je sodeč po objavah na družbenem omrežju Instagram spet navdušila modne influencerke.

Ženska modna oblačila te znamke so svoj kultni status dosegla prav ob pomoči družbenih omrežij. Število njenih sledilcev na Instagramu se je v manj kot letu dni podvojil. Tudi znana ‘it dekleta’, kot sta Bella Hadid in Emily Ratajkowski, že od začetka obožujeta oblačila znamke Orseund Iris.

Najbolj zaželeni modni kosi te znamke so čista klasika, a obenem so na novo definirani in zato so videti super trendovski. Natanko tak primer je nova ‘it’ bluza, ki ji je oblikovalka Alana Johnson nadela ime Night Out, navdih zanjo je dobila v viktorijanski dobi ter z njo v trenutku obnorela vse ljubiteljice mode in trendov.

Kar težko se je odločiti, katera podrobnost na tej bluzi je najbolj privlačna, morda je tudi to razlog za njeno instantno priljubljenost med ženskami. Bluzo namreč krasijo ročno narejeni nežni naborki okoli pasu in na visokem ovratniku ter napihnjeni rokavi, ki se lahko spremenijo v zvončasto obliko, če ne zapnemo zapestnih gumbov.

View this post on Instagram

?✨?⭐️?✨⚡️? @mvb

A post shared by O R S E U N D I R I S (@orseund_iris) on

View this post on Instagram

angelic details ? @lanathecowboy

A post shared by O R S E U N D I R I S (@orseund_iris) on

Poudarjena so ramena in pas, v oči pade globok izrez bluze, ki poudari dekolte. Bluza od zadaj odkriva odprt hrbtni izrez in veliko pentljo, ki se zaveže okoli pasu. Model, izdelan iz satena, je na voljo v dveh barvah, v šampanjsko beli in temno modri. Bluza je videti odlično na kavbojke z visokim pasom.

View this post on Instagram

the Night Out ? @leoniehanne

A post shared by O R S E U N D I R I S (@orseund_iris) on

It dekle Marie von Behrens je globok izrez na sprednji strani bluze izkoristila za to, da je poudarila lepoto svojih ogrlic in verižic, čeprav je bluza tudi brez vsakršnega modnega dodatka že sama po sebi dovolj vpadljiva – nakit sploh ni potreben.

Prelepa bluza je v prodaji tudi na spletni nakupovalni strani Net-a-Porter, lahko pa jo naročite tudi na uradni spletni strani znamke Orseund Iris. Njena cena je 540 ameriških dolarjev oziroma 470 evrov. Prepričani smo, da bo v naslednjih mesecih postala le še bolj pribljubljena, zato bi bil njen nakup dobra modna naložba.

D. S.

Foto: Buro247.hr, Net-A-Porter, Orseund Iris, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam