fbpx

Moj ljubimec je manipulator

Odnosi

Včasih lahko zveze, ki naj bi bile najbolj lahkotne in nezapletene, postanejo izjemno naporne. Še posebno, če je eden v paru v razmerju še z drugo osebo.

“No, da povem svojo zgodbo kako sem postala ljubica,” je začela svojo zgodbo uporabnica foruma.

“Po dolgoletni toksični vezi (na srečo brez otrok) in po manipuliranju, sem se odločila, da bom samska. Da bom živela življenje točno tako kot mi bo ustrezalo. Nobenih manipulacij več.

No, pa sem se spet znašla v neki taki situaciji. S tem moškim se poznam že leta. Vedno se imava super, vedno je bilo noro, vzburljivo, zabavno. Imava skupne hobije preko katerih sva se spoznala.”

On je zaseden že ves čas in meni je to po eni strani ugajalo, ker si veze nisem želela, sexa za eno noč pa še manj. Njegove ni veliko doma, mene pa pred njegovimi niti ne skriva. Vsi vedo kaj se dogaja, razen nje. Na začetku tudi meni ni bilo mar za njuno razmerje, sem si želela le neke občasne pozornosti, kakšnega izleta, novega doživetja, znanja in malo zabave, zdaj je pa to preraslo že v nekaj stalnega. Vidiva se že skoraj vsak dan.

Problem je, ker enkrat govori eno, enkrat pa drugo in niti ne morem ugotovit kaj sploh razmišlja. Enkrat bi imel obe, enkrat bi končal z njo, drugič bi potoval z njo in živel z njo, enkrat pa naj bi se navezal name. Enkrat mi pravi “boš že našla nekoga”, in drugič “zdaj ne rabiš nobenega”.

Definitivno bi rada našla nekoga stabilnega, ampak ga žal ne najdem, niti nimam časa spoznavat ob tako “zahtevnem kolegu”, ker vsakič, ko rečem, da se dobim s kom se mi zdi, da postane malo ljubosumen in na dan privleče res mamljiv plan (skupen hobi). Želim si družine, pa imam tako slabo samozavest, da me je strah, in sram začet kaj novega, resnega. “

Kako se zgodba naprej zapleta in kaj so ji predlagali uporabniki foruma, pa si lahko preberete TUKAJ.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam