fbpx

Moja neverjetna življenjska preobrazba

Lifestyle, Novice

Preden sem začela z preobrazbo, dieto in treningi, sem bila preprosto dekle, ki nikoli ni gledalo pod prste…

Sara Rutar je preprosto dekle, ki je bila s strani Duška Madžaroviča in THE Nutrition ekipe izbrana za 90- dnevno preobrazbo. To je spremenilo njeno življenje za vedno.

Njeno preobrazbo ste lahko spremljali konstantno na THE Forumu. Vseeno pa za vas razkrivamo nekaj Sarinih občutkov, novih pogledov na vse skupaj…

Preprosto dekle

Preden sem začela z preobrazbo, dieto in treningi, sem bila preprosto dekle, ki nikoli ni gledalo pod prste, kaj je na krožniku. Sem se pa vedno ukvarjala s športom: od teka, veslanje, v mlajših letih gimnastika, rolanje, hribi, smučanje…

before-1SaraHvala bogu pa da sem bila izbrana za tole preobrazbo. Mislim, da je bilo aprila, ko sem začela…Imela sem 71kg, ampak mi to nekako ni predstavljalo problema. Hrani se mi ni bilo težko odreči.

Duško mi je sestavil jedilnik ki sem se ga vedno dosledno držala. Brez prekrškov. Zato so se tudi rezultati iz tedna v teden, iz meseca v mesec bolj poznali. Seveda so bili prisotni tudi kvalitetni prehranski dodatki in intenzivni treningi, brez tega seveda ne gre.

Od dodatkov sem uživala X3M Shredxx za hitrejše kurjenje maščobe, po treningu THE Amino Whey ter dietni nadomestek obroka X3M Diet Meal.

Fitnes je postal del mojega življenja

Fitnes, prehrana, to je postalo lepši del mojega življenja. Nikoli nisem bila preveč utrujena, preveč slabe volje ali brez motivacije, da ne bi šla malo pomigat.Sara-trenira-before

Kar se tiče same prehrane, sem točno vedela kaj, koliko in kdaj naj jem. Ko človek vidi rezultate, razvije neverjetno disciplino in postane ponosen nase, ker se držitega, kar je obljubil samemu sebi. Ni mi bil problem biti na žurki, rojstnemu dnevu ali iti kamorkoli s svojo družbo- tudi če so oni jedli »prepovedane stvari« me to sploh ni ganilo.

Spoznala sem svoje telo

Prvič sem spoznala sem svoje telo. Točno sem vedela, kaj mi paše in kaj ne. Zdaj jem stvari ki jih prej nikoli nisem imela pretirano rada in dejansko so mi dobre.

Kot drugo pa tudi na »dieti« lahko dobro in okusno ješ, še posebej, če rad eksperimentiraš v kuhinji in se malo igraš z okusi in začimbami. Vse skupaj od prehrane do treningov je postalo način življenja, zato se tudi ni bilo težko držati jedilnika in se ne pregrešiti.

Če pride kdo danes pogledat moj hladilnik, najde notri vse živo: jajca, piščanca, ribe, veliko zelenjave, agrume, kokosovo maščobo… Ne manjka mi nič, počutim se več kot odlično. Stremim pa k temu, da sem vedno lahko še boljša.

Postala sem bolj objektivna in samokritična

Čez to preizkušnjo postaneš bolj objektiven in samokritičen. Nikoli nisi povsem zadovoljen sam s sabo. Po eni strani je to breme, po drugi pa te vedno motivira, da si boljši, kot si bil včeraj. In to je pomembno.

V veliko zadovoljstvo mi je, ker vem, da sem bila in sem motivacija številnim fantom in puncam. Vedno, kadar me kdo prosi za nasvet, bodisi o prehrani, dodatkih ali izvedbi treninga, sem vedno pripravljena pomagati in motivacijsko spodbujati.

Dve leti sem imela pavzo od tekem, kar pa še ne pomeni da sem prenehala z treningi. Pridno treniram in migam vsak dan, in pustimo se presenetit, mogoče me pa spet v kratkem vidite tudi na kakem odru.

Na svoj uspeh sem ponosna

Na moj uspeh sem ponosna. Vem, kaj sem dosegla v komaj 3 mesecih in ni mi žal nobenega vloženega truda. Upam, da moja preobrazba lahko služi kot pomoč tistim, ki mislijo, da jim kaj takega ne more uspeti. Uspe ti lahko vse, če si tega dovolj močno želiš.

sara-beforeafter

Moj moto je “Never give up!”

Vedno se ga držim in mi je že velikokrat pomagal v težkih trenutkih.

Naj si še tako utrujen ali slabe volje, ni ga čez dober trening pa malo dvigovanja uteži. Potem je ves svet lepši.

In po koncu za zasluženo nagrado spiješ svoj šejk proteinov 🙂

 

Poglejte si še več uspehov članov THE Nutrition Kluba.

 

Oglasno sporočilo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam