fbpx

“Moja tašča je res hudobna, mož pa jo zagovarja!”

Odnosi

Ne vemo, če je to sicer pregovor, a vendar drži, da mladi in stari ne gredo skupaj. Že velikokrat smo na naših forumih lahko brali o nemogočih taščah.

Vtikajo se prav v vse, v zakon, v vzgojo, celo odločajo o stvareh, ko so preživljanje dopusta.

Kljub temu, pa nam je v oči padel zapis bralke, ki priznava, da je izgubila živce. Njena zgodba bi bolj ustrezala rubriki “Saj ni res, pa je!”

Poglejte, kaj je zapisala (zapisa v uredništvu nismo lektorirali, ampak smo ga pustili v izvirniku):

“Z možem sva si pred leti vzela kredit, kupila hišo v katero sta se vselila tudi njegova starša (starša sta starejša, živela sta na veliki kmetiji in ker z leti ne bi bila več sposobna delati na njej se je prodalo in del – ki ni bil velik, glede na vrednost nove hiše, je šel za poplačilo dela kredita nove hiše).

Vse lepo in prav, naivna kot sem bila sem se kljub svarilom drugih z tem strinjala, saj sta to njegova starša in sem si želela da bi bilo za njih poskrbljeno kot je treba. Nekaj časa je dejansko super funkcioniralo, dokler niso prišli otroci. S

partnerjem imava 3 otroke in tašča se je že pri ta prvem začela vmešavat v mojo vzgojo, ko sem rekla jaz ne je ona rekla ja, ko sem jaz kuhala kosilo je otroka nafutrala ali z sladkarijami pašteto, ipd. Krivda je nekoliko tudi na moji strani, saj sem bila takrat še mlada in naivna (23let) in sem verjela da bo boljše in bila seveda tiho.

Moj mož ves ta čas seveda ni bil na moji strani oz. se mu to ni zdelo kaj takega, so pač stari ljudje ne mislijo slabo, kao. To se je stopnjevalo do te mere da me je moja draga tašča obtoževala kadar so otroci zboleli da sem jaz kriva, ker jih ne oblačim dovolj dobro ali sem jih mela na prepihu ipd. Ne bom na dolgo razlagala ker je preveč tega.

Ljudje ki imate sami otroke najbrž veste da se lahko včasih na glavo postavljaš, nardiš vse pa otroci še kar zbolijo. V glavnem, tašča je hodila v moje nadstropje (imeli smo vsak svojo etažo povezano z stopnicami) mi jemala otroka vstran kadar je jokal, češ kaka slaba mati sem kaj delam z otrokom ipd. (2x sem celo fasala zaušnico). Moj dragi možni kaj dosti reagiral… Da je bilo pivo pri hiši je bilo bolj pomembno.


Tašča se je razbohotila po celi hiši, terasa, klet, prostor ki je bil včasih pisarna, vrt, vse je bilo njeno. Do neke mere vse lepo in prav saj sta doprispevala, a vse položnice in ta večji del odplačila hiše sva krila midva, pa bi si kaki kos vrta menda le zaslužila. Motilo jo je vse kaj je bilo moje, od avta do mojih stvari do loncev za rože ki sem jih kupila in je grozila da jih bo vrgla vstran, seznam se je samo vrstil.

Nekega dne ko mi je prekipelo in se je spet vmešavala sem ji povedala svoje, madam je šla celo tak daleč, da mi je uničila 2 para novih čevljev, z oljem in me obtožila da sem si to naredila sama (vrtec scanarij, saj vem). Ta trenutek je bila tista kapljica čez rob, spakirala sem otroke in odšla nazaj k svojim staršem.”

Tu pa se žal zgodba šele začne zapletati. Kaj se je zgodilo, ko je mož prišel do nje, pa preberite TUKAJ.

Foto: Netflix


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam