“Moja žena je super, a je ne ljubim, z njo sem le zaradi …”

01. marec 2022

“Moja žena je super, a je ne ljubim, z njo sem le zaradi …”

01. marec 2022

Uporabnik Starševskega čveka razlaga, da svoje žene ne ljubi in je z njo iz popolnoma drugega razloga …

Pred kratkim se je obupani mož na Starševskem čveku izpovedal, da svoje žene ne ljubi.

“Z njo sem bolj kot ne zaradi njene lepote, rad vidim, da so mi drugi moški nevoščljivi, da se obračajo za njo. Med prijatelji sem bil vedno v vsem ta zadnji, potem pa dobim tako žensko. To me je zavedlo, da sem jo zaprosil za roko, skupnega pa nimava popolnoma nič. Najhuje mi je, ker se počutim ujetega, saj ona do mene svoja čustva krepi,” je zapisal in razložil, da si želi ločitve.

“Ne bi je rad prizadel, je super, samo ne ljubim je in zato se sam sebi zdim velik hinavec. Ne bi je rad še dlje zavajal, da je še dovolj mlada in lepa, da si lahko najde nekoga, ki ji bo ljubezen vračal.”

Povej ji, da si …

Eden izmed uporabnikov je avtorju predlagal, naj ženi reče, da je istospolno usmerjen: “Povej ji, da si p**er.”

Drugi pa je delil svoj nasvet, naj ženi predlaga ločitev preko metafore: “Reči ji: Ej, a veš, ko se nekdo zapufa in si kupi drag avto samo zato, da bi imel boljšega kot sosed in da bi se vsi ozirali za njim in ga občudovali, medtem ko bi si zaradi odplačevanja pufa za obrok lahko privoščil le mačje konzerve? No, nekaj takega jaz čutim do tebe. Tisti z pufom si ne more pomagat, jaz pa si lahko, bi se ločila?”

Resnica boli

A mnogi so avtorju svetovali, da čeprav je resnica težka, si jo žena zasluži. “Pač poveš ji, da so tvoja čustva do nje ugasnila. Ni pa treba pogrevati zgodovine, kako je nisi v resnici nikoli ljubil in podobno. Povej po pravici, a vedi da resnica boli, da verjetno bo na začetku hudo za oba,” je napisal eden izmed uporabnikov.

Foto: Unsplash

Nekateri pa do avtorja niso bili tako prizanesljivi, češ, kdo se poroči le zaradi lepote in zavidanja drugih? “Si pa res prasec egoistični. Izbral si si deklino, ker ti je bila trofeja. Zdaj pa nimaš jajc povedati resnice … Samo nase misliš. Je ne bi prizadel, ker bi rad lep izpadel. V zvezo pa si vstopil z lažjo,” se je razjezil eden izmed uporabnikov.

Preberite še: Bi normalen partner to storil?

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic