fbpx

Monaška princesa je vzbujala pozornost z nevsakdanjo obleko

Moda, Novice, Prva stran, Znani

Ne le zaradi obleke z razporki in geometrijskimi vzorci, tudi zaradi pitja šampanjca kar iz steklenice so Charlene vsi opazili.

Dirka Formule 1 v Monaku konec maja je velik dogodek, ki vedno privabi pozornost gledalcev in kajpak tudi medijev z vsega sveta. Letošnjo si bomo poleg zmagovalca moštva Red Bull Racing zapomnili tudi zaradi zanimive obleke, ki jo je nosila monaška princesa Charlene in je že požela pohvale modnih kritikov.

Med ljubitelji dirk je Monaco Grand Prix ena najbolj prestižnih tudi zato, ker se na njej zbere cel kup znanih osebnosti. Tokrat je vse zasenčila kar lokalna znamenitost, monaška princesa atletske postave v beli obleki z geometrijskimi vzorci.

Dirkač Daniel Ricciardo, zmagovalec dirke v družbi monaškega princa Alberta II in monaške princese

Nekdanja plavalka in olimpijska tekmovalka se je odločila za nekoliko nenavadno dolgo obleko, pod katero se je podpisala modna znamka Akris. Obleka deluje preprosto, zgornji del spominja na majico, spodaj pa se obleka zvončasto razširi in ima razporke.

Obleka je v osnovi bele barve, vendar jo ‘sekajo’ vzorci v obliki trakov, ki jih tvorijo modri, oranžni, sivi, rdeči in rožnati pravokotniki. Geometrijski vzorci so dali sodoben in obenem retro nadih v slogu pop-art umetnosti, kakršno je uveljavil Andy Warhol.

To je še bolj prišlo do izraza zaradi princesine odločitve, da k obleki obuje salonarje s špičasto konico v žareči pariško modri barvi, ki se prelepo ujema z modrimi vzorci na obleki. Njena obutev je bila posebna tudi zaradi prozorne pete.

Charlene še naprej vztraja pri kratki pričeski, ki se lepo poda na njene naravno blond lase in pravilen obraz. Tudi pri ličenju stavi na naraven videz. Vsekakor pa bi princeso opazili tudi brez tega zanimivega modnega izbora, saj je skupaj z zmagovalcem pila šampanjec kar naravnost iz steklenice – trenutek, ki ga ni želel zamuditi noben fotograf!

 

Foto: Daily Mail, Pinterest,  Royal Central


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam