fbpx

Monica Bellucci pri 54-ih dokaz, da ni meja za super ulični slog!

Lifestyle, Moda, trend, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Igralko poznamo kot seks bombo iz filmov, slovi tudi po tem, da je bila s 50-imi ‘najstarejše dekle Jamesa Bonda’. Toda slog, ki ga nosi v filmih, je daleč od njene ulične trendovske podobe.

Monica Bellucci že dolgo slovi kot ikona stila v svetu filma in na modni reviji Dior Couture je te dni dokazala, da krono modnega sloga še vedno drži trdno v rokah.

54-letna italijanska filmska diva nam je dala vrhunsko modno lekcijo z brezčasnim videzom v prvi vrsti revije, kamor je prišla v prepasanem zimskem plašču iz žameta v vinsko rdeči barvi, s katerim je vse prisotne navdušila.

Plašč je dopolnila s parom črnih usnjenih škornjev do kolen znamke Christian Louboutin, modne dodatke pa je ohranila na minimumu, a so bili skrbno izbrani. Med njimi so bili over-size sončna očala in klasična Dior torba modela ‘saddle’ (jahalni slog), ki je sedaj izjemno v trendu.

Igralko poznamo predvsem kot seks bombo iz različnih filmov, slovi pa tudi po tem, da je bila s 50-imi leti ‘najstarejše dekle filmskega Jamesa Bonda’. Le katera se še lahko pohvali s tem? Toda slog, ki ga nosi v filmih, je daleč od resnične podobe Monice Bellucci.

Marca 2017 je v Monte Carlu podobno navdušila z lahkotnejšim plaščem v prav tako zanimivi barvi

Čeprav se je, kot pač vsi ljudje, postarala, ni z leti niti za pičico manj stilsko prepričljiva, kot pred desetletjem ali dvema. Njen ulični slog je izpiljen in dodelan, z leti pa je postal samo še bolj žlahten.

Tudi mlajšim od nje svetujemo, da se zgledujejo po Belluccijevi, ki je prepričljiva street-style ikona, modne kose namreč nosi nonšalantno, brezhibno, elegantno in je videti, kot da se sploh ne bi trudila, kljub vsemu pa je končni učinek fantastičen. In mar ni prav to bistvo odličnega uličnega stila?

D. S.

Foto: Celebzz, Pinterest, Vogue


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam