fbpx

Monica Bellucci in Naomi Campbell blesteli na modni brvi

Moda, Novice, Prva stran, Znani

To soboto so bile v italijanski prestolnici mode, Milanu, vse oči uprte v dve divi.

Kljub temu, da smo včeraj pisali o nedopustnem obnašanju na družbenih omrežjih Stefana Gabbane, je modna hiša Dolce & Gabbana za zaključek italijanskega moškega tedna mode pripravila majhno presenečenje, ki je navdušilo občinstvo.

To soboto so bile v italijanski prestolnici mode, Milanu, vse oči uprte v dve divi. Na zadnji reviji tedna mode italijanskega dua Dolce&Gabbana, na kateri je bila predstavljena najnovejša moška kolekcija za pomlad / poletje, je občinstvo prijetno presenetil nastop filmske dive Monice Bellucci in kraljice modnih pist, Naomi Campbell.

Ljubljenki italijanskih oblikovalcev in njuni dolgoletni prijateljici sta naravnost blesteli. Monica, ki je od leta 1990 ambasadorka modne znamke je bila oblečena v klasični hlačni kostim in belo srajco, za samozavestno hojo pa so poskrbeli vrtoglavi črni salonarji z odprtim sprednjim delom.

V nasprotju z Monico, je Naomi nosila vpadljiv črtasti smoking. Belo srajco je dopolnjeval pikčasti metuljček ter zlata verižica, piko na i pa je dodal klobuk z belim trakom, broška ter salonarji z dragimi kamni.


Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam