fbpx

Moške, starejše od 40 let v postelji najbolj vzburja TO!

Odnosi

Ali moški želijo hiter in umazan seks brez meja? Da, čisto mogoče! Glede na raziskavo spletnega mesta LeAffair pa se želje moških, starejših od 40 let, bistveno razlikujejo od mlajših.

In kaj vzburja fante v srednjih letih? Nežen in umirjen seks … Verjeli ali ne, moški, starejši od 40 let si v postelji najbolj želijo romantike. Nežni, počasni in ljubkujoči seks je na prvem mestu moških želja. In to pred oralnim seksom!

Na drugem mestu je »običajni seks« (karkoli že mislijo s tem), nato seks z ženskami v spodnjem perilu in v visokih petkah, nato SM igre in seks v troje. Med seksom niti ne razmišljajo o fotografiranju ali snemanju.

Kako pa je pri mlajši generaciji?

Moški v svojih dvajsetih, delno v tridesetih, so po tej raziskavi, bolj pripravljeni eksperimentirati. Seksi fotografije in videi? To jim je super – kot tudi seks z večimi osebami.

Raziskava kaže, da so moški najbolj spolno aktivni in najmočnejši med 20. in 30. letom, vendar so takrat bolj osredotočeni na kvantiteto kot kakovost v postelji. Sredi štiridesetih se kakovost seksa najbolj spremeni.

Potrjeno je, da moški (in tudi ženske) pri 45. letih seksajo manj, vendar bolje.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam