fbpx

Moški iskreno o najbolj neprijetnih nezgodah med seksom

Odnosi

Lahko samo čestitamo pogumnim moškim, ki so se bili pripravljeni ‘razgaliti’ ter deliti trenutke najglobje sramote in zadrege med svojimi posteljnimi podvigi.

Nihče ni varen pred napakami in sramotnimi spodrsljaji. Celo v seksu ni nikakršnih garancij, da bo odnos potekal seksi, gladko, popolno, kot v filmih za odrasle ali morda v romantični domišljiji.

Tudi med rjuhami se lahko zgodi marsikaj neprijetnega. Moški so tokrat povsem iskreno izpovedali svoje najbolj neprijetne trenutke med ‘akcijo’, zaradi katerih so se počutili nelagodno ali bili celo povsem osramočeni.

Skoraj vsak od teh, ki so bili pripravljeni sodelovati, je najmanj enkrat doživel kakšno ‘nezgodico’ med spolnim odnosom. Veliko težje pa je moškim take nerodnosti priznati! Zato lahko le čestitamo pogumnim moškim, ki so se bili pripravljeni ‘razgaliti’ ter z nami deliti trenutke najglobje sramote in zadrege.

Marin (24)

“Z dekletom sem bil sredi ‘divje akcije’, ko sem naenkrat od silnega not-ven dajanja izpadel iz nje in ji ga ‘zabil’ v napačno luknjico. Seveda na to ni bila pripravljena, ter je glasno zavpila od presenečenja, bolečine in strahu. Počutil sem se obupno!”

Vedran (36)

“Zgodilo se mi je nekaj, kar je bilo zame grozno nelagodno. V klubu sem spoznal dekle, takoj sva se ujela in se odločila za seks za eno noč. Odšla sva v hišo mojih staršev, kjer sem živel. Nisva bila zelo glasna, a vseeno je v nepravem trenutku na vrata potrkala moja mama in zaprosila, naj bova tišja. Kako nerodno!”

Igor (22)

“Ne spomnim se, da bi se mi med seksom kdaj zgodilo kaj neprijetnega.”

Josip (28)

“Ko sem s tedanjim dekletom spal prvič, sem bil tako nervozen (takrat še nisva bila v resni in definirani zvezi), da mi ni in ni hotel vstati, pa čeprav sem bil že mesece nor nanjo. Malce je otrdel, pa spet upadel. To je bilo zame grozno nerodno! Končno sem se vdal in odnehal ter se ji opravičil.”

Kristjan (38)

“Imel sem punco, s katero sva bila v priložnostni zvezi. Nekega večera sva po pijači v lokalu prišla do mene, a nisva seksala. Naslednje jutro po prespani noči brez seksa je ona na tleh poleg postelje našla uporabljen kondom. Tam je obležal prejšnjo noč, ko sem seksal z drugo. Seveda je ta, s katero sem seksal le občasno, znorela in me ozmerjala.”

Milan (44)

“Bivše, s katero sem bil v postelji, nisem in nisem mogel pripraviti do orgazma. Poskušal sem vse, a enostavno ni šlo. Preprosto je ostala brez orgazma, zato sem se po seksu z njo vedno slabo počutil.”

Lovro (37)

“Zgodilo se mi je to, česar se v postelji najbrž bojimo vsi: med seksom mi je od napora ušel glasen prdec.”

D. S.

Foto: Breakups are Bitch, Pink News, Vox, TalkSpace, Hello Giggles


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam