fbpx

Moški pravijo, da obstaja 5 vrst nožnic – in tako se razlikujejo!

Odnosi

Moški naše intimno področje delijo v različne kategorije. Bodimo iskrene, tudi me rade med sabo pokomentiramo moške penise.

Kaj pa je za moške »popolna« nožnica? Ne obstaja! Vas zanima, kaj pravijo? Berite dalje …

Podobno kot je s prstnimi odtisi, je tudi pri nožnicah, ni dveh enakih! V moških krogih bojda obstaja pet kategorij, v katere delijo naše intimno področje. Seveda, tega ni jemljite resno, zgolj iz radovednosti pa nas je zanimalo, katere so te »kategorije.

Nežna

Če ste vitki in drobni, je po vsej verjetnosti tudi vaša nožnica ozka. Prednost za vas: ker je ozka, lažje stimulira njegov penis. Moškim je to všeč, moteče je lahko le, če je nožnica zelo občutljiva, penis pa (pre)velik.

Izrazita

Pri nekaterih ženskah so sramne ustnice in ščegetavček bolj izraziti kot pri drugih. Super za oralni seks! Moškim je všeč, če imajo kaj »žvečiti«. Poleg tega, pa jim je všeč, ker se lažje orientirajo.

Gola

Popolnoma obrita ali depilirana, brez ene same dlačice. Taka je idealna za božanje in ljubkovanje. No, malo bodeča, ko začnejo dlačice ponovno rasti. Moški seveda opazijo, koliko truda vložite tudi v spodnjo pričesko, jih pa večina trdi, da ni potrebe, da se odstranijo vse dlačice. Zanimivo!

Velikodušna

Če je nožnica večja, moški takoj pomislijo, da je imela ta ženska tako veliko spolnih odnosov, da se ji je nožnica razširila. Seveda, je to neumnost. Obstajajo večje, manjše, ožje, širše, treba pa je vedeti tudi to, da se ob vzburjenju nožnica lahko poveča, pravzaprav podaljša.

Divja

Obrita?! Ne! Pri taki nožnici je vse prepuščeno naravi. Nad takimi se sicer ne navdušujejo vsi moški, tisti, ki pa se, pravijo, da je treba stvari pustiti takšne kot jih ustvarila narava. Preprosto se jim zdi to »živalsko« navdušujoče. Poleg tega, pa tako žensko cenijo tudi zaradi naravnosti in individualnosti.

Foto: Giphy, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam