fbpx

Jennifer Lopez: “Moški pridejo in grejo.”

Lifestyle, Novice

“Začela sem se zavedati, kako zelo so pomembni prijatelji v življenju.”

46-letna ameriška igralka, avtorica, modna oblikovalka, plesalka, producentka, pevka Jennifer Lopez je muza decembrske izdaje revije Marie Claire UK.

jlo

V ekskluzivnem intervjuju je odprto spregovorila o svojem življenju po razvezi s šarmantnim pevcem Marcom Anthonyem, očetom njunih dveh otrok Maxa in Emme. Par je končal svojo sedemletno zakonsko zvezo leta 2011 – pravi, da so njeni prijatelji tisti, ki so jo držali pokonci in šli z njo skozi težko obdobje.

Začela sem se zavedati, kako zelo so pomembni prijatelji v življenju. Trikrat sem šla čez to in vedno so bili poleg mene. Kot pravijo, moški pridejo in grejo, ampak moje prijateljice so bile in so tukaj vedno ko jih potrebujem.”

ONE-USE-Jennifer-Lopez-for-Marie-Claire-UKs-December-15-issue

V intervjuju, ki je potekal kar v njenem domu v New Yorku, je spregovorila tudi o svojem zloglasnem videu Booty z Iggy Azaelo. “Želela sem izgledati lepa in seksi in ne seksi in prostaška, saj tega ne potrebujem,” pove Lopezova, ki še doda, da je bila vedno pridna punca.

Prezaposlena zvezda, ki ima za sabo uspešno glasbeno in igralsko kariero, kot tudi kariero sodnice v oddaji Ameriški Idol, se bo poleg vsega pojavila tudi na odru Planet Hollywooda v Sin Cityju, 20. januarja prihodnje leto in zavzela Las Vegas.

Na ta trenutek sem se pripravljala celo življenje. Plesala sem na veliko odrih, zabavah, predstavah tako javnih kot zasebnih, ampak nikoli nisem bila sposobna ustvariti predstave zase in za svojo glasbo. Zelo sem navdušena nad tem in že komaj čakam.

Foto: marieclaire


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam