fbpx

Moški razkrivajo: 5 stvari, ki jih privlači na ženskah

Odnosi

Raziskava spletne strani Zooks je pokazala razliko med ženskami in moškimi razmišljanji ter razkrila, kaj je privlačno ženskam in kaj moškim.

Čeprav bi večina pomislila, da se zdi moškim rdeča šminka privlačna, je resnica prav nasprotna: moškim je najbolj zapeljiv naravni videz.

Kar 57 % vprašanih je razkrilo, da jim rdeča šminka ni všeč, 82 % pa jih je zatrdilo, da so jim najbolj všeč naravno padajoči lasje, kot pa trendovske frizure in čop.

V uredništvu menimo, da bi morala ženska nositi oblačila, v katerih se počuti udobno in zapeljivo, z malimi popravki pa lahko zadovolji tudi moški okus.

Razkrivamo, kaj na ženskah privlači moške:

Namesto rdeče šminke oblecite rdečo obleko

Odločite se za obleko v barvi strasti, namesto na ustnicah. Če vam rdeča oblačila niso pri srcu, se odločite za rdeč detajl, na primer rutico … to je dovolj, da boste pustile vtis samozavestne osebe, kar je zelo velik afrodizijak. Poleg tega je rdeča barva ljubezni in romance. Moški obožujejo barve na ženskah, saj jih svetle barve stimulirajo in spodbujajo.

Razpustite lase namesto čopa

Kadar niste zadovoljne s frizuro, jo je najlažje povezati v čop, moškim pa so bolj všeč razpuščeni lasje. Urejen čop je vsekakor lahko videti zapeljiv, vendar so lasje, ki prosto padajo v slapovih za moške pravi magnet in radi si predstavljajo, kako se njihovi prsti igrajo s prameni.

Močni make – up zamenjajte z naravnim videzom

Znano je, da se ženske zaradi tehnike smokey – eyes počutijo bolj zapeljive, vendar pa 66 % moških trdi, da so ženske s temnimi ličili manj privlačne. Večina moških obožuje naravni make – up, zato namesto rdeče šminke in temnih tonov okoli oči izberite sijoč make up in nude šminko.

Odkriti seksapil zamenjajte z diskretno zapeljivostjo

Ženske so prepričane, da se zdijo moškim zaradi veliko pokazane gole kože, zapeljive. Resnica pa je, da je moškim bolj všeč, če so diskretno zapeljive, saj se tako lahko prepustijo domišljiji, kaj se skriva pod obleko. Če želite dolgoročno zanimanje moškega, bi morale seksapil šepetati in ne kričati. Zanimivo je tudi, da jim je zelo všeč, če si ženska zjutraj obleče njihovo, napol zaprto srajco.

Zamenjajte trendovski videz s klasičnim

Videz, da ste pravkar stopile z modne piste, se moškim ne zdi prav nič zapeljivo. Raziskava spletne strani Zooks razkriva, da je moškim bolj všeč klasičen videz. Izbira klasičnih kavbojk in navadne T-shirt majice, je že ena izmed klasik, podobno pa velja tudi za nakit.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam