fbpx

Moški, rojeni v teh znakih, so najbolj vzdržljivi ljubimci!

Odnosi

Z njimi dooooolgo traja

Za lepe trenutke v postelji je zelo pomembno, koliko časa trajajo. Medtem, ko se nekateri moški v postelji obnašajo sebično, se drugi trudijo in se znajo dolgo časa ljubiti, pri čemer pa seveda zelo  uživajo.

Moški rojeni v teh treh astroloških znakih lahko zelo dolgo in brez premora uživajo v spolnih igrah.

Bik

Moški, rojeni v znamenju Bika, so še posebej vzdržljivi. Svoji partnerki namenjajo vso svojo pozornost in energijo. Poleg tega pa zelo dobro obvladajo tehnike ljubljenja in dobro vedo, na katere »gumbe« je treba pritisniti – in kdaj. Z Bikom vam v postelji ne bo nikoli dolgčas.

Rak

Tudi Raka ni v postelji preprosto ustaviti. Za seksi pustolovščine si vzame veliko časa in svojo partnerko lahko večkrat pripelje do orgazma. Prav zaradi tega je ta njegova strast marsikateri ženski neustavljiva.

Lev

Pri moških, rojenih v znaku Leva, je v spalnici pogosto divje. Levu seksa ni nikoli dovolj in je v postelji dober ravno zaradi svoje vzdržljivosti. Je tudi zelo domiseln in vedno pripravljen na eksperimentiranje, hkrati pa mu je zelo pomembno, da tudi partnerka pride na svoj račun, se pravi, da jo dolgo in strastno zadovoljuje.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam