fbpx

Moški so dobili torbe, ki se jih ne bi branile niti ženske!

Moda

S podpisom modnih hiš Dior in Louis Vuitton.

Po podrobnejšem pregledu revij, ki so potekale na pariškem mooškem tednu mode, so se naši pogledi ustavili na kolekcijah modnih hiš Dior in Louis Vuitton.

Naše pozornosti tokrat niso pritegnili modeli in oblačila, temveč modni dodatki, natančneje torbe, ki so (roko na srce) celo boljše kot tiste, ki smo jih opazili na ženskem pret-a-porteju.

Torbe spadajo v tako imenovano kategorijo unisex in vsako torbico, ki si jo lahko ogledate spodaj v galeriji, si lahko predstavljate tudi v svoji lastni omari.

Pri Diorju so se poigrali s kultnim modelom Saddle, ki je tokrat v belem usnju in okrašena s časopisnim potiskom, v tie/dye izvedbi in kot mini torbica okoli pasu ali pa kot okrasek na nahrbtniku.

Louis Vuitton pa nam prinaša vikend torbe, ene izmed najboljših, kar smo jih videli v zadnjih sezonah. Hiša je za letošnjo sezono moškim od glave do pete namenila pastelne barve, dopolnjene s statement torbami, ki so že v rokah številnih znanih dam. Gigi Hadid se je po Parizu že sprehodila z belo usnjeno Monogram Truck torbico, ki jo krasi logo LV.

Dih nam je zastal ob pogledu na veliko platneno torbo v peščeni barvi z vtisnjenimi logotipi ter na potovalno torbo, okrašeno s cvetjem, ki je osnovni navdih za spomladansko / poletno kolekcijo.

V galeriji si oglejte torbe, ki nosijo podpis Dior in Louis Vuitton.

Foto: Imaxtree, Bestimage


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam