fbpx

Moški so nam zaupali: Vaginalno vs. analno

Lifestyle, Odnosi, Prva stran

Pravijo, da moški neprestano mislijo na seks. Analni spolni odnosi so že od nekdaj tabu, toda za nekatere veliko slajši.

Kako občutijo moški vaginalni in analni seks? Enako ali popolnoma drugače?

Lahko bi rekli, da se zadnja leta veliko bolj odprto govori o analnem seksu, ki je predvsem velika želja moških, no, a tudi nekaterih žensk. Zato se sprašujemo, kakšno razliko občutijo moški, glede na to, v katero »luknjico ga dajo«.

In kaj pravijo moški?

»Ko prodrem vaginalno občutim ozkost po dolžini celotnega penisa, pri analnem seksu pa je veliko več trenja. Ne morem reči, da je to neko posebno zadovoljstvo, je pa občasno lepa sprememba. Dejstvo je, da je analni seks še vedno tabu in zato toliko bolj zanimiv.«, je povedal Miha iz Pirana.

»Uživam v analnem seksu, še posebej zato, ker tako dobim občutek, da mi punca zaupa. Ustvari se posebna intimnost.«, nam je zaupal drugi  bralec.

» Žensko vzdihovanje me zelo vzburja, in ko prodrem analno, je še veliko bolj vznemirljivo in drugače. Veliko bolj erotično in vznemirljivo. Vzburja me tudi to, da mi je ženska takrat čisto podrejena, čista dominacija.«

Malce bolj humorno je svoje mnenje o intimnih trenutkih z nami delil Jure iz Ljubljane, ki pravi: »Vaginalni seks je kot bi seksal s plastenko vode, analni pa kot bi nosil ozke hlače.«

»Malce ožje je analno, ni pa neke bistvene razlike.«

»Seveda je veliko ožje, če gre za analni seks, počutim se, kot da me med seksom še oralno zadovoljuje.«

»Analni seks je odličen, vendar mora biti ženska čisto sproščena in si seveda to želeti. Če sta ta dva pogoja izpolnjena, potem je občutek fenomenalen.«, pravi Damjan.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam