fbpx

Moški so prepričani, da se je TAKIH žensk treba izogibati

Odnosi

Naš bralec želi svojim mlajšim kolegom svetovati, kakšnih žensk naj se izogibajo, če hočejo ob sebi imeti pravo življenjsko partnerko.

Naš bralec želi svojim mlajšim kolegom svetovati, kakšnih žensk naj se izogibajo, če hočejo ob sebi imeti pravo življenjsko partnerko.

Marsikdo bo te nasvete vzel resno, ne manjka pa se tudi tistih, ki se bodo ob zapisu nasmejali. Slovničnih napak nismo popravljali, ker smo želeli obdržati avtentičnost zapisa.

“To dobrohotno svetujem mlajšim moškim, ki so v fazi iskanja ženske do konca življenja.
Po mojih bogatih izkušnjah izstopata predvsem 2 tipa, katerih se je treba izognit v velikem loku.
1 tip so tiste ki so odraščale brez očeta. Te imaje strahoten dady isues sindrom. So zelo nestabilne, sprejemajo totalno neracionalne odločitve, koncept družine jim ni poznan, so pod izjemno velikim vplivom mater. Te so zaradi svojih mimosunov v preteklosti glede izbora partnerja jezne na vso moško populacijo in v tem smislu svetujejo svojim hčeram. Te te strupene nasvete poslušajo, z njimi gor rastejo. V glavnem, riziko je previsok…obvoz. So pa te dober material za starejše tipe. Ker imajo dady isues, palijo na starejše, ker podzavestno iščejo fotra. Za iztrošene žrebce, ki bi še malo prcali mlado meso so dober ulov.”

Kateri je drugi tip žensk, ki se mu morajo moški izogibati ter kaj so na zapis odgovarjali drugi (tudi moški), pa si preberite TUKAJ.

Foto: profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam